Δημήτρης Κοργιαλάς: Τι κάνει σήμερα ο τραγουδιστής; Η ζωή στη Ναύπακτο και η πραγματική του ηλικία

Η εκπομπή «Τι λες τώρα» και ο Μαρίνος Βυθούλκας συνάντησαν τον Δημήτρη Κοργιαλά στη Ναύπακτο όπου και ζει μόνιμα τους τελευταίους μήνες.

«Έχω την ευκολία να μπορώ να μεγαλώσω το παιδί γιατί η μαμά του κάνει μια δύσκολη δουλειά. Μπορεί να μένει μαζί μου και να πηγαίνει σχολείο στη Ναύπακτο, αλλά με την πρώτη ευκαιρία πηγαίνουμε και βλέπουμε τη μαμά μας, έτσι πρέπει. Την έχει ανάγκη το παιδί», είπε αρχικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

«Ο άντρας που πηγαίνει και ψαρεύει το κάνει γιατί η θάλασσα και το ψαρί είναι ο μεγαλύτερος ψυχολόγος», απάντησε για την πρόσφατη δήλωση του ότι προτιμά να έχει δίπλα του μια τσιπούρα παρά μια γυναίκα.

Οι δηλώσεις για τον Μπάμπη Στόκα και τη Φωτεινή Ψυχίδου: «Όταν έχεις να κάνεις με Στόκα, Κοργιαλά και Ψυχίδου όλα να τα περιμένεις. Τον Μπάμπη Στόκα τον αγαπάω πάρα πολύ, είναι η μισή μου οικογένεια εκεί. Έχουν μαζί ένα παιδί το οποίο υπεραγαπάω, την Ιόλη».

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς έκλεισε τα 50 και παραδέχεται: «Έγινα 50 ετών αλλά νομίζω το έχω ξεπεράσει. Βλέπω τους συμμαθητές μου που βάζουν το 50 κι εγώ κάθομαι απ΄έξω, κάνω απλά like στις αναρτήσεις για την ηλικία τους, εγώ είμαι στο… 49», είπε στην κάμερα του Mega.

Read More

And More