Δημήτρης Κοτταρίδης: Πατέρας για δεύτερη φορά ο γνωστός δημοσιογράφος

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε χθες Παρασκευή 17/2 ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Δημήτρης Κοτταρίδης. Η σύντροφός του, Σοφία Καντζέλη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε στην έναρξή της η εκπομπή της ΕΡΤ «Σαββατοκύριακο από τις 6».

«Ξεκινήσαμε τον θηλασμό και παλεύουμε. Είναι σαν να μην το έχεις ξαναζήσει. Μετά από 14 χρόνια ελάχιστα θυμάσαι… Μεγάλη χαρά δεν το συζητάμε και αγωνία. Είμαστε άυπνοι και οι δύο και καθόμαστε και την χαζεύουμε» ήταν οι πρώτες δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΤ ο χαζομπαμπάς Δημήτρης Κοτταρίδης.

 

«Τέλος Φεβρουαρίου περιμένουμε τη γέννηση της κόρης μας. Δεν έχουμε βρει όνομα ακόμη. Έχω πει στη Σοφία να διαλέξει πέντε και να αφαιρέσω 1 ή 2. Έχει πάρει ο γιος μου το όνομα του μπαμπά μου. Η ομάδα δεν αλλάζει, και η κόρη μου Ολυμπιακός θα είναι. Λένε ότι η κόρη θα πρέπει να είναι πιάνο, γαλλικά, μπαλέτο… Αυτά δεν ισχύουν πλέον, γιατί να βάλουμε το παιδί σε στεγανά; Και γήπεδο και όλα θα πηγαίνουμε. Ο γιος μου το έχει πάρει πολύ καλά. Είναι πολύ χαρούμενος, μου έχει πει ότι όταν έρθει η ώρα θα την πηγαίνει και σε πάρτι και θα αποφασίζουν οι δυο τους πότε θα γυρνάει πίσω και όχι εγώ» είχε εξομολογηθεί ο Δημήτρης Κοτταρίδης σε συνέντευξή του στην εκπομπή Happy Day.

Read More

And More