Δημήτρης Λάλος: Αποκάλυψε πότε θα μάθουμε τον δολοφόνο του Στεφανή στον Σασμό

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του Σασμού είναι ο Δημήτρης Λάλος που υποδύεται τον Μαθιό.

Ο γοητευτικός ηθοποιός εμφανίστηκε σήμερα το πρωί μέσω skype στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, και αναφέρθηκε σατην αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο αλλά και σε όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς.

«Η αγάπη που δέχομαι από το κοινό είναι τεράστια. Την απολαμβάνω. Τους ευχαριστώ όλους… Η αγάπη είναι το ίδιο καλή από όπου και αν την παίρνεις αρκεί να είναι αγάπη. Απλά τώρα είναι μεγαλύτερη… Προσπαθώ να είμαι γενναιόδωρος με τον κόσμο που με πλησιάζει…» είπε.

Ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε, «Ο Μαθιός είναι εγκλωβισμένος σε αυτή την κατάσταση της βεντέτας και θα πρέπει να ενεργήσει. Το ενδιαφέρον θα είναι να δούμε ποιες θα είναι οι τελικές του πράξεις. Ο Μαθιός θα είναι δίπλα στην Βασιλική και τον Νικηφόρο. Ότι ελπίζετε και περιμένετε για τον Μαθιό και τη Βασιλική είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί. Έχουμε πολύ δρόμο.

Έχουμε να ζήσουμε πολλά και οι χαρακτήρες θα ζήσουν διάφορες καταστάσεις όμορφες και άσχημες. Ο δολοφόνος του Στεφανή θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα. Θα προκαλέσει μια μεγαλύτερη ένταση αυτό. Ο Μαθιός δεν είναι ούτε καλός ούτε κακός, είναι ο Μαθιός. Το καλό και το κακό δεν είναι ένα εργαλείο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν ηθοποιός».

Read More

And More