Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου: Το χρονικό της σχέσης τους! Οι εκδηλώσεις θαυμασμού, τα unfollow και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Φουντώνουν τα δημοσιεύματα για τον γάμο του Δημήτρη Λάλου και της Έλενας Μαυρίδου μετά την κίνηση του ζευγαριού να κάνει ο ένας unfollow το προφίλ του άλλου στο instagram.

Παράλληλα, οι δυο τους εξακολουθούν να κρατούν τη σιωπή τους για όσα γράφονται γύρω από την προσωπική τους ζωή, αλλά και τα σενάρια που θέλουν τον πρωταγωνιστή του «Σασμού» να είναι σε σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η οποία πρόσφατα χώρισε από τον σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη.

Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου: Ο γάμος, το παιδί και οι εκδηλώσεις θαυμασμού

Με αρκετές δουλειές και πετυχημένες συνεργασίες στο βιογραφικό του, ο Δημήτρης Λάλος τα τελευταία τρία χρόνια γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα μέσα από τον ρόλο του ως «Μαθιός» στη σειρά «Σασμός».

Από την πρώτη σεζόν της σειράς, ο γνωστός ηθοποιός υπήρξε περιζήτητος καλεσμένος για τις εκπομπές και τους παρουσιαστές που τον ήθελαν καλεσμένο, προκειμένου να μάθουν περισσότερα εκείνον και τη ζωή του.

Μιλώντας για την πρώτη γνωριμία με τη σύζυγό του, ο Δημήτρης Λάλος είχε αναφέρει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού: «Ήταν η συνάντησή μας πολύ δυνατή. Αρχικά γνωριστήκαμε καλλιτεχνικά και αυτή η αμοιβαία εκτίμηση και θαυμασμός… το ένα έφερε το άλλο και οδήγησε στο να φτάσουμε στο σημείο να έχουμε και ένα παιδάκι μαζί».

Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου μετρούν εννέα χρόνια έγγαμου βίου ενώ έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη.

Καλεσμένος στο Happy Day, ο Δημήτρης Λάλος είχε μιλήσει για την κόρη του: «Η κόρη μου πήγε στην πρώτη δημοτικού. Συγκινούμαι με τον τρόπο μου εσωτερικά. Ένιωσα σαν να πήγα και εγώ ξανά στο σχολείο. Πάντα όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σε κάνει να δεις τα πράγματα ξανά.

Βλέπεις να χιονίζει και λες “αχ χιονίζει” ενθουσιάζεσαι ξανά με τον παιδικό ενθουσιασμό. Το παιδί σου ξαναδείχνει πράγματα, στα θυμίζει, αυτά που ίσως έχει βαρεθεί».

Μαζί στη ζωή, μαζί και στη σκηνή

Ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου εκτός από ζευγάρι, έχουν υπάρξει και δύο καλοί συνεργάτες, καθώς στο παρελθόν έχουν βρεθεί στο ίδιο έργο με την σύζυγο του ηθοποιού να αναλαμβάνει ρόλο σκηνοθέτη.

«Πριν από χρόνια είχαμε παίξει μαζί στην Επίδαυρο στον «Ορέστη». Δεν είναι κάτι το οποίο είναι κανόνας στην επαγγελματική μας λειτουργία, δεν είμαστε σταθερά μαζί, παρόλα αυτά όσες φορές έχει γίνει, έχουμε δουλέψει πολύ καλά και η συνεργασία έχει λειτουργήσει εξαιρετικά», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στη Real Life ο Δημήτρης Λάλος.

Σε μια από τις παραστάσεις τους μάλιστα στο πλευρό τους είχε βρεθεί η Μαριλίτα Λαμπροπούλου η οποία είχε ποζάρει με το ζευγάρι.

Δημήτρης Λάλος – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Οι φήμες για τη σχέση τους

Μετά την είδηση για τον χωρισμό της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και τα δημοσιεύματα για την κρίση στον γάμο του Δημήτρη Λάλου, τα σενάρια για μεταξύ τους σχέση πληθαίνουν, ενώ το τηλεοπτικό κοινό τους έχει απολαύσει μαζί σε τρυφερές σκηνές των ηρώων που υποδύονται στη σειρά του Alpha.

Το πρωί της Πέμπτης 28 Μαρτίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της:

«Αν περιμένετε από μένα κάποια ανακοίνωση του στυλ, “αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και εκτός Σασμού”, δε θα την ακούσετε. Αναφέρομαι στο δημοσίευμα που θέλει τον Δημήτρη Λάλο και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου να είναι ζευγάρι και εκτός του σήριαλ. Και αν σας λέω ότι δε θα κάνω μια τέτοια ανακοίνωση ή επιβεβαίωση, είναι γιατί δεν το γνωρίζω και δεν έχω μια τέτοια πληροφόρηση από τον σταθμό στον οποίο ανήκω»

Το τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές του Σασμού, μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν…

Read More

And More