Δημήτρης Λιγνάδης: Απαντά με ανακοίνωση του, αν του ζητήθηκε να παραιτηθεί – Τι λέει για τις φήμες

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Έλενα Ακρίτα ανάρτησε ένα κείμενο στα social media, σύμφωνα με το οποίο, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, ζήτησε την παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη! (Διάβασε εδώ)

Ο Δημήτρης Λιγνάδης λίγες ώρες μετά εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία γνωστοποιεί ότι δεν γνωρίζει πως προέκυψαν οι φήμες, ενώ διευκρίνισε ότι συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά του ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου!

Διάβασε την ανακοίνωση του Δημήτρη Λιγνάδη

Σε σχέση με τις πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες, περί δήθεν παραιτήσεως ή απολύσεώς μου από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, θα ήθελα να ενημερώσω υπεύθυνα ότι ουδέποτε υπήρξε παρώθηση, πολλώ δε μάλλον άνωθεν εντολή, προς υποβολή παραιτήσεως από πλευράς μου. Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες ούτε ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου και να λειτουργώ με σκοπό την ευόδωση των στόχων που έχει θέσει το Εθνικό Θέατρο, στις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

Δημήτρης Λιγνάδης.

Read More

And More