"Είμαι αθώος, ουδέποτε στη ζωή μου εκδήλωσα ερωτικό – σεξουαλικό ενδιαφέρον για ανήλικα πρόσωπα"

Δημήτρης Λιγνάδης: Αυτό είναι ολόκληρο το απολογητικό του υπόμνημα

Ο Δημήτρης Λιγνάδης δηλώνει αθώος στις κατηγορίες για βιασμό. Πριν από λίγη ώρα, μέσω του συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια, δόθηκε στη δημοσιότητα ολόκληρο το απολογητικό υπόμνημα.

Δημήτρης Λιγνάδης: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από την Ιθάκη την ημερομηνία που κατηγορείται για βιασμό

Ο γνωστός ηθοποιός-σκηνοθέτης προβάλλει τη δική του εκδοχή στις κατηγορίες. «Είμαι αθώος, ουδέποτε στη ζωή μου εκδήλωσα ερωτικό – σεξουαλικό ενδιαφέρον για ανήλικα πρόσωπα, ουδέποτε ήρθα σε ερωτική – σεξουαλική επαφή με οποιοδήποτε ανήλικο πρόσωπο, με οι χωρίς τη συναίνεση του, ουδέποτε έχω κάνει χρήση ναρκωτικών και ουδέποτε κάτι είχα ούτε διέθεσα σε οποιονδήποτε τρίτο οποιαδήποτε ναρκωτική ουσία», αναφέρει, αρχικά, στο απολογητικό του υπόμνημα ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Στο απολογητικό του υπόμνημα, ο Δημήτρης Λιγνάδης αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι δια του χαρακτηρισμού του ως παιδόφιλου και βιαστή «σκοπός τους ήταν η ηθική μου εξόντωση» και όχι ο εγκλεισμός του στην φυλακή. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρει ωστόσο ότι στην πορεία άλλαξε το σχέδιό τους και στόχο είχαν το κέρδος και έφτιαξαν δυο ιστορίες. Αναφέρεται λεπτομερώς στα πρόσωπα τα οποία τον καταγγέλλουν και στη συνέχεια παραθέτει το βιογραφικό του και το έργο του στο Εθνικό Θέατρο.

Διάβασε ολόκληρο το απολογητικό υπόμνημα παρακάτω:

 

Read More

And More