Site icon TLIFE

Δημήτρης Λιγνάδης: Αυτό είναι το κελί του στις φυλακές της Τρίπολης – Φωτογραφία ντοκουμέντο

Από το απόγευμα της Παρασκευής, ο Δημήτρης Λιγνάδης κρατείται στις φυλακές της Τρίπολης. Ο σκηνοθέτης-ηθοποιός, ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σήμερα, φέρνει η εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» φέρνει στο φως φωτογραφία ντοκουμέντο από το κελί του Δημήτρη Λιγνάδη. Εκεί, θα μείνει για επτά ημέρες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν ο πρώτος άνθρωπος που επικοινώνησε ο σκηνοθέτης, μόλις ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της μεταγωγής του στη φυλακή. Ο γνωστός ποινικολόγος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Mega είπε: «Μιλήσαμε μόλις τελείωσαν οι διαδικασίες μεταγωγής του στις φυλακές Τριπόλεως, στις έξι το απόγευμα.

Ήταν απόλυτα ήρεμος, δεν μιλούσε για την υπόθεση καθόλου. Ήθελα να τον ρωτήσω αν είχε κάποιο πρόβλημα στο ταξίδι του και εκεί όταν πήγε. Μου απάντησε ότι ήταν όλα καλά, ότι ήταν εξαιρετική η συμπεριφορά όλων».

Όσο για το αν τελικά θα είναι μόνος του στο κελί ο Λιγνάδης, ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε ότι αυτό εξαρτάται από τις δυνατότητες που έχει η φυλακή.

© 2024 tlife.gr