Δημήτρης Λιγνάδης: Έντονες αντιδράσεις καλλιτεχνών μετά τις εικόνες της αποφυλάκισής του

Η αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη  υπό όρους, έφερε νέο κύμα αντιδράσεων στο διαδίκτυο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Ιουλίου, ο Δημήτρης Λιγνάδης, έχοντας καταβάλει το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ, το οποίο ορίστηκε ως εγγύηση για την αποφυλάκισή του, πέρασε το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού, κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Δημήτρης Λιγνάδης: «Τώρα δικαιούμαι να μιλήσω κι εγώ»

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η κοινή γνώμη εξαπατήθηκε και πως ο ίδιος θα δικαιωθεί στο Εφετείο.

«Έχω περίπου ενάμιση χρόνο να μιλήσω, δεν είναι η στιγμή να πω πολλά. Ποτέ δεν πίστευα ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα παρασυρθεί όπως και δεν παρασύρθηκε για όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπισα. Ίσως να παρασύρθηκε μέρος της κοινής γνώμης. 1,5 χρόνο έπαιζαν μπάλα μόνοι τους. Τώρα δικαιούμαι να μιλήσω κι εγώ. Θα δικαιωθώ στο Εφετείο και θα αποκατασταθεί η αλήθεια», ήταν τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Λιγνάδη.

Το TLIFE και ο Πέτρος Χόντος βρέθηκαν στον Κορυδαλλό και εξασφάλισαν τις πρώτες φωτογραφίες από την έξοδο του Δημήτρη Λιγνάδη από τις φυλακές.

Δημήτρης Λιγνάδης – Ξεσπά ο Καλλιτεχνικός χώρος

Οι εικόνες από την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη ξεσήκωσαν νέες αντιδράσεις στο διαδίκτυο. Ανάμεσα στις αναρτήσεις και αυτές των ηθοποιών – καλλιτεχνών αλλά των ανθρώπων των που ανήκουν στα media.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος:

Ζέτα Δούκα:

Λένα Δροσάκη – Η ανακοίνωση του ΚΘΒΕ:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου:

Σοφία Παυλίδου:

Ταμίλα Κουλίεβα:

Βασίλειος Κωστέτσος:

 

Μαρία Μιχαλοπούλου:

Έφη Αχτσιόγλου:

Λάμπρος Κωνσταντάρας:

Read More

And More