Δημήτρης Μακαλιάς – Αντιγόνη Ψυχράμη: Πασχαλινή εξόρμηση στην Τήνο για το ερωτευμένο ζευγάρι [pics]

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς ανήκουν στην κατηγορία εκείνων που επέλεξαν να περάσουν τις άγιες μέρες του Πάσχα σε κάποιο από τα πολλά νησιά της χώρας μας. Το όμορφο ζευγάρι ήδη από την Μεγάλη Πέμπτη βρίσκεται στο κυκλαδίτικο νησί της Τήνου και δεν έχει σταματήσει να εξερευνά κάθε γωνιά του νησιού τόσο του κέντρου όσο και της ενδοχώρας.

Οι δυο τους φαίνεται να έχουν βρει το μυστικό της επιτυχίας, αφού παρά τα χρόνια που είναι μαζί παραμένουν full in love και δεν το κρύβουν! Ο ερχομός του γιου τους τον Οκτώβριο του 2017 τους άλλαξε εντελώς την καθημερινότητα, αφού με την είσοδό του εκείνοι άνοιξαν το ομορφότερο κεφάλαιο στη ζωή τους. Μπορεί να δουλεύουν αρκετές ώρες, όμως ο μικρός πάντα αποτελεί την μοναδική τους προτεραιότητα.

Το ζευγάρι μπορεί να μην αποκάλυψε αν ο γιος τους ήταν συνοδοιπόρος στο ταξίδι τους, όμως από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, ζουν μοναδικές στιγμές έχοντας πάντα ως θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Δες τις φωτογραφίες:

Το ερωτευμένο ζευγάρι χαίρεται κάθε στιγμή την ηρεμία και την γαλήνη του υπέροχου νησιού!

Read More

And More