Δημήτρης Μακαλιάς – Αντιγόνη Ψυχράμη: Νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου τους!

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη βάφτισαν την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου τον μοναχογιό τους, ανήμερα μάλιστα των γενεθλίων του! Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Χάρης (από τον πατέρα του ηθοποιού, που ονομάζεται Χαράλαμπος) ενώ το μυστήριο τελέστηκε στην εκκλησία Αγία Παρασκευή στο Καλέντζι Μαραθώνα. Οι νονοί του μικρού μάλιστα ήταν… τέσσερις: Η Νάντια Κοντογεώργη, ο Μίνως Θεοχάρης, η Ελευθερία Μπενοβία και ο Κωνσταντίνος Καϊκής.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Δημήτρης Μακαλιάς δημοσίευσε νέες φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τη βάφτιση του μικρού Χάρη, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους: “2 Οκτώβρη με γενέθλια και βάπτιση… Ο μικρός μας Χάρης μάζεψε τους φίλους του, και κυρίως τους δικούς μας, σε ένα πικ νικ πάρτι στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στον Μαραθώνα.

Ένα απόγευμα που με συγκίνησε και με γέμισε απεριόριστη χαρά. Και αυτό οφείλεται πολύ και σε όλους τους φίλους που ήταν εκεί μαζί μας. Έχω την ανάγκη να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στις οικογένειες μας αλλά και σε όλους τους συγγενείς και φίλους που για άλλη μια φορά μας ακολούθησαν στην τρέλα μας. Στην αρχή όλοι μας βρίζατε που πήγαμε πάλι τόσο μακριά αλλά χαίρομαι που όταν φτάσατε καταλάβατε ό,τι άξιζε!” έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δες φωτογραφίες:

Να σας ζήσει!

Read More

And More