Δημήτρης Μακαλιάς – Αντιγόνη Ψυχράμη: Θεατρική βραδιά για το ζευγάρι! [pics]

Στην πρεμιέρα της παράστασης του εθνικού θεάτρου “Φεγγάρι από χαρτί” βρέθηκαν η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει μεγάλη αδυναμία στο θέατρο και φροντίζει να παρακολουθεί όσο το δυνατόν περισσότερες παραστάσεις στηρίζοντας έτσι και τους συναδέλφους του. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη και ευτυχισμένη οικογένεια, αν και ανήκουν στην κατηγορία εκείνων που προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς πριν από περίπου 2,5 χρόνια έγιναν γονείς για πρώτη φορά, καθώς η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο βαπτίστηκε το περασμένο καλοκαίρι παίρνοντας το όνομα Χάρης. Αναμφισβήτητα, ο μικρός έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή τους και έχει ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι στο θέατρο Rex τόσο πριν όσο και μετά το τέλος της παράστασης. Οι δυο τους έδωσαν τα θερμά τους συγχαρητήρια τους πρωταγωνιστές και φυσικά πόζαραν μαζί τους.

Δες φωτογραφίες:

Αντιγόνη Ψυχράμη-Κωνσταντίνος Γαβαλάς-Δημήτρης Μακαλιάς

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος-Αρης Πλασκασοβίτης-Αντιγόνη Ψυχράμη-Δημήτρης

Δήμητρα Σιγάλα-Ελένη Καρακάση-Αντιγόνη Ψυχράμη

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More