Δημήτρης Μακαλιάς: Απόλαυσε την σύζυγο του Αντιγόνη Ψυχράμη στο θέατρο! [pics]

Πριν από ένα χρόνο σχεδόν, η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς απέκτησαν το πιο όμορφο δώρο της ζωής τους! Ο ταλαντούχος ηθοποιός και η επίσης ηθοποιός και τραγουδίστρια έγιναν για πρώτη φορά γονείς και από εκείνη την μέρα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι και η καθημερινότητά του άλλαξε προς το καλύτερο.

Η Αντιγόνη μπορεί για ένα μικρό διάστημα να απείχε από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες για να μεγαλώσει λίγο το μωρό, πλέον όμως έχει επιστρέψει δυναμικά και δίνει τον καλύτερο της εαυτό επάνω στην σκηνή. Χθες, το μουσικό έργο “Σουρής, ο σατιρικός, ο προφητικός” στο οποίο συμμετέχει, παρουσιάστηκε στο “Παλλάς” με πλήθος καλλιτεχνών να δίνει το παρών. Ένας από αυτούς ήταν και ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος δεν γινόταν να λείπει από το πλευρό της συζύγου του αυτή την σπουδαία μέρα. Ο ηθοποιός, χαρούμενος και περήφανος για την σύζυγο του, της έδωσε το πιο δυνατό του χειροκρότημα και φωτογραφήθηκε μαζί της.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Μακαλιάς  μίλησε και στους δημοσιογράφους για το πρόωρο τέλος της εκπομπής “Τι λέει” στην οποία συμμετείχε: “Την είδατε; Γιατί δεν κάναμε και πολύ μεγάλα νούμερα, οπότε δεν ξέρω ποιοι την βλέπουν και ποιοι όχι, για αυτό ρωτάω. Είναι μια στενάχωρη διαδικασία όπως καταλαβαίνεις. Οτιδήποτε κλείνει πρόωρα τον κύκλο του, και βρέθηκαν πολλοί άνθρωποι χωρίς δουλειά, μεταξύ αυτών και εγώ, δεν είναι πολύ ευχάριστο. Οπότε σίγουρα μας έχει στεναχωρήσει, μας τάραξε αρκετά. Ήταν κάτι όμως που δεν μας ξάφνιασε τελείως. Βλέπαμε τα νούμερα της εκπομπής, ξέραμε τι γίνεται, μιλούσαμε με τους ανθρώπους του καναλιού, οπότε μπορώ να πω ότι ήρθε σχεδόν βήμα βήμα. Δεν είχαμε κάποια ενημέρωση ότι θα πάμε μέχρι τέλη Φλεβάρη. Στα τέλη του Ιανουαρίου μας έγινε μια ανακοίνωση ότι θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε τα νούμερα, θα το παλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε και γενικότερα ήμασταν σε μια καθημερινή διαδικασία να δούμε πως πάμε»,

Φωτογραφίες NDP

Read More

And More