Δημήτρης Μακαλιάς: Δημοσίευσε φωτογραφία του αδικοχαμένου αδελφού του και… ράγισε καρδιές

Ο Δημήτρης Μακαλιάς είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία του αδικοχαμένου αδερφού του, Τάσου, ο οποίος «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 30 ετών, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά του.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Δημήτρης Μακαλιάς είχε εξομολογηθεί: «Είχα έναν αδελφό, τον Τάσο, τον οποίο έχασα από ανακοπή. Τότε εκείνος ήταν 30 και εγώ 27. Το έπαθε έτσι ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση, μέσα στο αυτοκίνητο, κάτω από το σπίτι. Μόλις είχε γυρίσει από τη δουλειά του – ήταν ιδιωτικός υπάλληλος σε μια εταιρεία. Δεν πρόλαβε καν να βγει από το αμάξι, τόσο απρόσμενα. Με τον αδελφό μου μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο, τις ίδιες ανησυχίες για τη ζωή. Ήμασταν πολύ δεμένοι. Όταν συνέβη αυτό ήταν συνταρακτικό όπως θα ήταν άλλωστε και για κάθε οικογένεια».

Ο Δημήτρης Μακαλιάς δεν έκανε κάποιο σχόλιο στη λεζάντα που την συνόδευε, αλλά αρκέστηκε μόνο να βάλει τρεις τελείες.

Read More

And More