Δημήτρης Μακαλιάς για Δημήτρη Παπανώτα: «Ένιωσα ότι θέλει τη γυναίκα να φέρνει την παντόφλα στον άντρα»

Ενοχλημένος με τα σχόλια που έκανε το πρωί της Πέμπτης 6/10 στην εκπομπή “Happy Day” ο Δημήτρης Παπανώτας για όσα είπε στο The 2Night Show για τις δουλειές του σπιτιού εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”.

«Αυτό που είπε ο Μακαλιάς δε σας θυμίζει Όσλο; Θα κάνω εγώ το πουκάμισο δηλαδή; Θα σου πει η γυναίκα δηλαδή το πρωί, “αγάπη μου το δικό μου πουκάμισο δεν το σιδέρωσες; Δεν είναι… δεν ξέρω…Είναι λίγο κάπως» ήταν το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα που ενόχλησε τον Δημήτρη Μακαλιά.

Η απάντηση του Δημήτρη Μακαλιά

«Επειδή άκουσα και το πρωί τον Δημήτρη Παπανώτα που έλεγε στο Happy Day, ότι αυτό του θυμίζει Όσλο, του θυμίζει Σκανδιναβία το να σιδερώνει ο άντρας. Ξέρεις τι; Δεν είναι, δεν θα έπρεπε σήμερα στις μέρες μας, 2022 να συζητάμε για το αν σιδερώνει ο άντρας, εάν βοηθάει τη γυναίκα, το θεωρώ δεδομένο ότι θα έπρεπε να συμβαίνει.

Ένιωσα από τον Δημήτρη το πρωί ότι τι θέλει, να φέρνει η γυναίκα την παντόφλα και την εφημερίδα στον άντρα; Με στενοχώρησε αυτό, δεν είμαστε Σκανδιναβία, είμαστε Ελλάδα. Μήπως είμαστε και πιο μπροστά ίσως», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μακαλιάς μέσα από τον αέρα της εκπομπής “Ποιος ειναι πρωινιάτικα” στην οποία συμμετέχει.

 

Read More

And More