Δημήτρης Μακαλιάς: Η μακροσκελής ανάρτηση στα social media με αφορμή την εβδομάδα μητρικού θηλασμού

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς πριν από περίπου δύο χρόνια έγιναν για πρώτοι φορά γονείς, καθώς η τραγουδίστρια και ηθοποιός έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο πλημμύρισε τις ζωές τους με αμέτρητα χαμόγελα. Πριν λίγο καιρό, μάλιστα, το αγαπημένο ζευγάρι βάφτισε τον μονάκριβό του στο Μαραθώνα με καλεσμένους συγγενείς και φίλους. Και το όνομα αυτού… Χάρης!

Ο ταλαντούχος ηθοποιός είναι ένας ενεργός πατέρας, που βρισκόταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της συζύγου του και τη βοήθαγε σε ότι και αν χρειαζόταν. Πριν λίγες ώρες, ο Δημήτρης Μακαλιάς έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να θυμίσει σε όλους τους γονείς ότι πρέπει να είναι πάντα ενωμένοι για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ανατροφή του παιδιού. Με αφορμή μάλιστα την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, ο ίδιος τόνισε την στήριξη που πρέπει να παρέχουμε στις νέες μητέρες.

“Όλος ο κόσμος μια αγκαλιά. Που μου εξαντλεί τους αγκώνες, κατά τον Σεφέρη, αλλά έτσι ενώθηκε η ζωή μας και είναι πολύ δύσκολο να ξαναχωρίσει. Γεμάτη αγάπη, ζεστασιά, τρυφερότητα αλλά και αγωνία, ανησυχία, κούραση. Ένα μονοπάτι που δε βαδίζεις μόνος σου. Έχει συνοδοιπόρο. Μια άλλη αγκαλιά. Που έχει κι αυτή ανάγκη τη στήριξη, την προστασία και την κατανόηση μας.

Με αφορμή την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού και με την υποστήριξη της Philips Avent, έχω την ανάγκη να μας θυμίσω ότι σε αυτό τον αγώνα οφείλουμε να είμαστε μαζί. Τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά. Η επιτυχία άλλωστε προκύπτει από την καλή συνεργασία, αλληλοκατανόηση και συνεργασία. Μη μένετε αμέτοχοι”.

Δες τη φωτογραφία:

Μπαμπάς και γιος κοιμούνται αγκαλιά!

Read More

And More