Δημήτρης Μοθωναίος: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή ένα χρόνο μετά την δημόσια εξομολόγησή του

Τον Δημήτρη Μοθωναίο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Τι λες τώρα;” και ο Μαρίνος Βυθούλκας έναν χρόνο μετά τη συγκλονιστική εξομολόγησή του στη Φαίη Σκορδά για την παιδική κακοποίηση που έχει δεχτεί.

«Δεν είμαι κομμάτι του προβλήματος πια αλλά κομμάτι της λύσης. Συνεργάζομαι με διάφορους οργανισμούς που έχουν συσταθεί για την παιδική κακοποίηση και προσπαθούμε να δούμε πως θα ενεργοποιήσουμε και την πολιτική βούληση ώστε να αλλάξουν κάποια πράγματα σε σχέση με τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο σχολείο, το νομικό πλαίσιο… Δεν περίμενα ότι θα υπήρχε τέτοια ανταπόκριση και τόσος κόσμος με παρόμοιες ιστορίες» είπε ο ηθοποιός εξηγώντας τι έχει αλλάξει στη ζωή του αυτό τον ένα χρόνο.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Μοθωναίος αναφέρθηκε και στο τηλεφώνημα που δέχτηκε μετά την δημόσια εξομολόγησή του από τον κακοποιητή του.

«Ένας άνθρωπος που προβαίνει σε τέτοιες συμπεριφορές, θα μας ξάφνιαζε αν κράταγε μια στάση μεταμέλειας. Οι πράξεις αυτών των ανθρώπων συνεχίζουν να είναι συνεπείς με τις αρχικές τους εκτός αν με κάποιο τρόπο βρεθούν στη φυλακή. Σε καμία περίπτωση δεν έδειξε μεταμέλεια στο τηλεφώνημα που μου έκανε. Οι συναντήσεις μας με κάποιους μπορεί να είναι τόσο  τραυματικές που μπορεί να μην αρκεί η προσωπική μας δουλειά με τον εαυτό μας. Κάποια πράγματα δε φτιάχνουν ποτέ» είπε.

Όσο για το πως είναι τώρα στην προσωπική του ζωή ο Δημήτρης Μοθωναίος αποκάλυψε: «Κάθε μέρα ερωτευμένοι είμαστε. Είμαι ερωτευμένος ναι. Είμαι πολύ«»

Read More

And More