Δημήτρης Μοθωναίος: Ο Έλληνας ηθοποιός που ανεβάζει τα πιο ξεκαρδιστικά βίντεο στο instagram!

Ο Δημήτρης Μοθωναίος μέχρι σήμερα ήταν γνωστός μέσα από τις θεατρικές του συμμετοχές. Από το 2007 εργάζεται αδιάκοπα στο θέατρο -σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης αλλά και στη Νομική Αθηνών- και αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Η Μεγάλη Χίμαιρα” του Μ.Καραγάτση σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου.

Στον ελεύθερο χρόνο του κάνει βίντεο για το instagram! Βασικά, ανακάλυψε αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης τον τελευταίο μήνα. Ίσως δέχτηκε κάποια πίεση από τους φίλους του στους οποίους δεν σταματά να αφιερώνει ξεκαρδιστικά βίντεο.

Ίσως πάλι να το βρήκε μόνος του ενδιαφέρον. Σε κάθε περίπτωση έκανε πολύ καλά γιατί ο χαρακτήρας που έχει υιοθετήσει έχει καταφέρει να γίνει αξιαγάπητος.

Οι followers του ανεβαίνουν συνεχώς και το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο. Εμείς, συγκεντρώσαμε κάποια από τα πιο απολαυστικά βίντεο του. Προσοχή! Μπορεί να κολλήσεις!

Το πρώτο ανέβηκε από τα παρασκήνια του θεάτρου Χώρου όπου ανεβαίνει η sold out παράσταση στην οποία συμμετέχει.


Στη συνέχεια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την επίσκεψη στους γονείς του αλλά και το ταξίδι του στην Αμερική.

Οι περιπέτειες του Δημήτρη, αν κρίνουμε από την ανταπόκριση μέσα από τα σχόλια που δέχεται, φαίνεται πως θα έχουν συνέχεια!

Read More

And More