Δημήτρης Μπέλλος – Συγκινεί πρώην συνάδελφός του: “Πρόλαβε μόνο να βγάλει μία φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του…” (video)

Λίγα 24ωρα έχουν περάσει από τον θάνατο του 39χρονου Δημήτρη Μπέλλου, ο οποίος έδωσε μάχη με τον κορονοϊό, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο αδικοχαμένος DJ βρισκόταν για πολλές ημέρες στην εντατική και η απώλειά του έχει σκορπίσει θλίψη σε φίλους και πρώην συναδέλφους του.

Ένας από αυτούς, ο Δημήτρης Μαχαίρας μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» με τον Άκη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη και συγκίνησε με τα λόγια του.

«Ήταν αξιόλογος DJ και αξιόλογος οικογενειάρχης με δύο παιδάκια, το ένα μόλις 40 ημερών. Αφήνει τη γυναίκα του και τα παιδάκια του πίσω… Πριν ένα μήνα ακριβώς έχασα τη μητέρα μου από κορονοϊό και με πήρε ένας συνάδελφός μου για να με συλλυπηθεί. Τότε, μου είπε ότι ο Δημήτρης ήταν 15 ημέρες στην εντατική και τρελάθηκα. Και δυστυχώς δεν άντεξε. Έπαιρνε όλα τα μέτρα ασφαλείας γιατί φοβόταν να μην νοσήσει για το παιδάκι του. Παίζαμε μουσική με μάσκες. Έχω συγκλονιστεί…» είπε χαρακτηριστικά.

Και κατέληξε στη συνέχεια: «Ήταν 21 ημέρες στην εντατική από ό,τι έμαθα. Έχει ανοιχτεί λογαριασμός για τη σύζυγο. Πρόλαβε μόνο να βγάλει μία φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More