Δημήτρης Οικονόμου σε Αντώνη Κανάκη: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»

Μέσω twitter ο Δημήτρης Οικονόμου απαντά στον Αντώνη Κανάκη για τα σχόλια στον αέρα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» και την Ντόρα Κουτροκόη.

Να θυμίσουμε πως η γνωστή δημοσιογράφος απομακρύνθηκε από τον ΣΚΑΪ με τον Αντώνη Κανάκη να σχολιάζει στον τηλεοπτικό αέρα…

«Γλίτωσε όμως κι αυτή. Κοιτάξτε τα φίδια, κυρίως το φίδι εκεί που ξεκινά και κολάντρισμα μία μέρα πριν την διώξουν» ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και στην συνέχεια προβλήθηκε σχετικό απόσπασμα από την τελευταία ημέρα της Ντόρας Κουτροκόη στον ΣΚΑΪ κι όσα της ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου για το αν πιστεύει στο μάτι.

«Είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι ματιασμένη αυτήν την εποχή; Για να δούμε. Και την επόμενη ημέρα… Κάτι ήξερες τσακαλάκο ε; Αχ ωραία συναδελφική αλληλεγγύη» είπε ήταν τα σχόλια του Αντώνη Κανάκη στο «Ράδιο Αρβύλα» που προβλήθηκε στις 19/1 – Δες ΕΔΩ όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Η απάντηση του Δημήτρη Οικονόμου

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη απάντησε στον παρουσιαστή με ένα tweet.

«Ο όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω, Ράδιο Αρβύλα, κατά κόσμον #Κανακης που πιάστηκε με τον Στάθη στην πλάτη κι έκανε τον ανήξερο ο μπαγασάκος, ασχολείται με τους συνεργάτες των άλλων. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί φίλε», έγραψε ο Δημήτρης Οικονόμου στο twitter.

 

Read More

And More