Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αναλαμβάνει την παρουσίαση του “Friends Feud”; – Τι λένε πληροφορίες του TLIFE

To πρωί του Σαββάτου μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, “Έλα χαμογέλα” η Ναταλία Ανδρικοπούλου παρουσίασε το δικό της τηλεοπτικό ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο ΑΝΤ1 σκέφτεται να εντάξει στο πρόγραμμά του ένα νέο τηλεπαιχνίδι.

Ο λόγος για το Friends Feud, ένα καθημερινό οικογενειακό τηλεπαιχνίδι, το οποίο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, το κανάλι του Αμαρουσίου θέλει να αναλάβει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιας και θεωρούν πως αυτό είναι ένα concept που θα του ταίριαζε.

Οι δικές μας ασφαλείς πληροφορίες, ωστόσο θέλουν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να μην έχει δεχτεί ακόμα κάποια επίσημη πρόταση, αλλά ούτε και να έχει συζητήσει κάτι σχετικό. 

Ο χρόνος επομένως θα δείξει αν ο παρουσιαστής που φέτος βρίσκεται για ακόμη μια πλευρά στο πλευρό της Φαίης Σκορδα στο “Πρωινό”, θα αναλάβει ακόμη έναν project στο κανάλι με το οποίο συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια και που πολλές φορές έχει αποδείξει πως είναι πρόθυμος να το στηρίξει όποτε και όπου του ζητηθεί.

Προς το παρόν, ο παρουσιαστής απολαμβάνει στον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχει τις βόλτες του με τον αγαπημένο του σκυλάκο, τον Cooper!

Φωτογραφίες: NDP Photo

Read More

And More