Δημήτρης Ουγγαρέζος: Διέκοψε τη ροή του Πρωινού και μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του! (video)

Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του βιώνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος καθώς πριν από μερικές μέρες έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του πατέρας. Από την προηγούμενη Τρίτη, ο παρουσιαστής απουσίαζε από το Πρωινό του ΑΝΤ1, αλλά σήμερα επέστρεψε κανονικά στο πόστο του.

Στην έναρξη της εκπομπής, ο Δημήτρης δεν θέλησε να πει πολλά, καθώς ήταν συγκινημένος. Η ροή, λοιπόν, συνεχίστηκε κανονικά, με τον παρουσιαστή να διακόπτει κάποια στιγμή τους συνεργάτες τους προκειμένου να πει δύο λόγια για όλους όσους του συμπαραστάθηκαν.

«Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράστασή σας και τον καθένα σας ξεχωριστά που σας ένοιαξε και ξαναπήρατε και στον δρόμο με σταματήσατε. Και σας ευχαριστώ πολύ για τον μπαμπά μου. Αλλά επειδή θα ξεκινήσουμε με ΑΝΤ1, θέλω να πω πως ένιωσα πολύ καλά που όλος ο ΑΝΤ1 ήταν εκεί. Όχι μόνο η εκπομπή μας, αλλά ήταν εκεί και όλος ο όμιλος ΑΝΤ1. Και το ραδιόφωνο και η τηλεόραση. Και πραγματικά ένιωσα πως ανήκω κάπου και το είχα πολύ ανάγκη. Να νιώθεις πως κάπου ανήκεις και ότι υπάρχει αυτή η οικογένεια ΑΝΤ1 είναι πολύ σημαντικό. Σας ευχαριστώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More