Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Είναι πολύ τιμητικό να ασχολείται μαζί μου η Ελένη Μενεγάκη»

Στις συμβουλές που του έδωσε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της, τις επαγγελματικές του φιλοδοξίες, αλλά και στη συζήτηση περί “ατζέντας” που έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή “I love ΣουΚου” και τη δημοσιογράφο, Δέσποινα Παναγιωτίδου.

«Η συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη είναι, όπως έχω ξαναπεί, ένα σχολείο. Φροντίζω όχι απλά να το απολαμβάνω αλλά να το ξεζουμίζω κάθε λεπτό, είτε να την παρατηρώ, είτε να την ακούω», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και συνέχισε,

«Είναι πολύ τιμητικό να ασχολείται η Ελένη να σου δώσει τα φώτα της. Θα έπρεπε να πληρώνεται για να τα δίνει. Δεν μου αρέσει να είμαι το επίκεντρο στον αέρα της εκπομπής, νιώθω άβολα. Την ευχαριστώ πάρα πολύ».

«Αγαπάω πολύ αυτό που κάνω, το έχω σπουδάσει, σκέφτομαι συνέχεια πώς μπορώ να το κάνω καλύτερα. Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν σκέφτομαι ήδη το επόμενο τηλεοπτικό μου βήμα», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Τέλος, σε ερώτηση για τη συζήτηση που έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τις φιλοδοξίες και την «ατζέντα» ορισμένων παρουσιαστών, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε: «Όλοι έχουμε φιλοδοξίες, δεν είναι κακό. Πάντα υπήρχε πινγκ-πονγκ από καρφιά. Φέτος παράγινε όμως, ξεκίνησε εμπόλεμα η κατάσταση. Ελπίζω να κοπάσει».

Read More

And More