Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έχω βρεθεί στη μέση ενός καβγά που δε με αφορά»

Θέση σε όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα και είχαν εκείνον πρωταγωνιστή θέλησε να πάρει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μέσα από το μπλογκ του στο youfly.gr ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έγραψε τις σκέψεις του για τα δημοσιεύματα και τα ρεπορτάζ που αφορούσαν την προσωπική του ζωή, αλλά και τον ντόρο που έγινε μετά το μπλοκ που έκανε στην Μπέττυ Μαγγίρα.

«Ζητάνε να τους πω, κι αυτή τη φορά δεν έχω ιδέα τι περιμένουν από εμένα. Δυο μέρες πρέπει να ασχολούμαστε με το αν βγαίνω με κάποια (λες και αν συμβαίνει θέλουν να την τρομάξουν) και με το μπλοκ στη Μπέττυ που αφορά εμένα κι εκείνη. Επικοινώνησε μαζί μου η Μπέττυ όταν ήταν πια αργά, και είχε ανεβάσει ήδη το story υποχρεώνοντάς με, μετά την “κοπέλα μου” να πρέπει να απολογούμαι σε συνεργεία συναδέλφων, και να απαντώ σε μηνύματα ανθρώπων που εξακολουθούσαν να με πολιορκούν να μιλήσω για κάτι που δε θέλω.

Εδώ εκπομπές μπλοκάρουν ολόκληρους επαγγελματίες αντιμετωπίζοντάς τους ως αόρατους στη θεματολογία, στο Instagram, στο Instagram τους δε θα τους μπλοκάρουν οι παρουσιαστές; Σε αυτό που συμφωνήσαμε με τη Μπέττυ, πέραν της αμοιβαίας εκτίμησης είναι ότι έχω βρεθεί στη μέση ενός καβγά ή “καυγά” που δεν έχω καμία σχέση και δε με αφορά« έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μπέττυ Μαγγίρα: Τέλος στην κόντρα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο – «Με πένθησε και με ακολούθησε»

Read More

And More