Δημήτρης Ουγγαρέζος: “Φοβάμαι την επόμενη μέρα μετά από 6 χρόνια στον ΑΝΤ1”

Τα πάνω -κάτω φαίνεται πως θα φέρει η νέα τηλεοπτική σεζόν αφού πολλά είναι τα πρόσωπα που αλλάζουν τηλεοπτική στέγη. Ένα από αυτά είναι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που μετά από έξι χρόνια συνεχούς παρουσίας στον ΑΝΤ1, και το Πρωινο αποφάσισε να αποχωρήσει και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά του.

Στο κείμενο που έγραψε πρόσφατα στο blog του στο ZNEWS ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, περιγράφει τα συναισθήματά του και παραδέχεται πως παρότι αγωνιά για αυτό το νέο ξεκίνημα, ταυτόχρονα φοβάται.

“Έχω χ@@@ει” πάνω μου για τη συνέχεια. Ακούω το όνομά μου να συζητιέται για το που θα βρεθώ επαγγελματικά την επόμενη σεζόν και δε σας κρύβω ότι κολακεύομαι όπως θα έκανε και ο διπλανός σας. Επειδή, όμως αυτά, όσο όμορφα και αν είναι, παρέρχονται και καλό είναι να συμβαίνουν 1-2 φορές στην επαγγελματική μας ζωή… Επειδή ανυπομονώ να ζήσω πιο δημιουργικές χαρές, όπως τη δημιουργία μιας οικογένειας… και δε μπορώ να ισορροπήσω μέσα μου… 

Για όλα αυτά τα “επειδή”, όσο και να το θέλω από τα βάθη της ψυχής μου, φοβάμαι την επόμενη μέρα μετά από 6 χρόνια στον ΑΝΤ1. Φοβάμαι όσο με ιντριγκάρει. Τρομάζω αλλά θέλω. Γιατί, μην αμφιβάλλετε λεπτό: Ο Ουγγαρέζος με το μεγάλο στόμα έχει “κλ@@ει” πόμολα. Δε γίνεται όμως διαφορετικά. Η δική μου εξέλιξη ως άνθρωπος, περνά και μέσα από το ζωντανό κύτταρο της δουλειάς μας, άρα μέσα και από εσάς αδέρφια, μου.

Είναι σαν νυχτερινό κολύμπι. Ωραία ήταν στη ζεστή άμμο αλλά, όσο κι αν φοβάμαι τα σκοτεινά νερά, ήρθε η ώρα να βουτήξω και ελπίζω να με προσέχετε” γράφει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Read More

And More