Δημήτρης Ουγγαρέζος για Ελένη Μενεγάκη: «Έχει τον πλήρη έλεγχο του στούντιο, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Θάρρος ή Αλήθεια του Fipster στο Youtube. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής σχολίασε τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και φυσικά δεν παρέλειψε την Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή της οποίας βρίσκεται τα τελευταία 3 χρόνια.

«Θαυμάζω την Ελένη Μενεγάκη. Είναι μεγάλο σχολείο να δουλεύεις με την Ελένη. Το έχουμε χτίσει και το καταφέραμε. Έχουμε φτύσει αίμα και έχουμε κερδίσει ο ένας τον άλλον, θέλω να πιστεύω. Αν έχω προτάσεις για του χρόνου, που τελειώνει τώρα το συμβόλαιο μου, θα μιλήσω με την Ελένη ανεξαρτήτως πρότασης από εκείνη. Θα τη ρωτήσω και θα ζητήσω τη συμβουλή της» σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Το αρνητικό της είναι ότι δεν κάνει την εκπομπή, η Ελένη είναι η εκπομπή. Έχει τον πλήρη έλεγχο του στούντιο, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα… θα το δει, είναι στο κινητό, το βλέπει. Τα αφτιά της είναι συνδεδεμένα με τα ηχεία του χώρου και τα μάτια της είναι συνδεδεμένα με τους φακούς των καμερών. Είναι ο χώρος. Γιατί είναι αρνητικό;

Γιατί είναι άνθρωπος και επαγγελματίας, αυτό δεν σημαίνει ότι μέσα της δεν έχει συναισθήματα, δεν έχει τις μέρες της. Όλη η εκπομπή χρωματίζεται από το χρώμα της Ελένης Μενεγάκη, ό,τι και να κάνεις. Είναι η Ελένη. Δεν θέλει εξωτερικά ρεπορτάζ, εμάς μας θέλει μέσα, είμαστε οι συνεργάτες της και οι προεκτάσεις των άκρων της. Μας θέλει μαζί της. Το θετικό… είναι η Ελένη Μενεγάκη. Έχει την πολυτέλεια να χαράσσει τον δικό της δρόμο, δεν χρωστάει σε κανέναν, κάνει την τηλεόραση που θέλει, έχει τον έλεγχο της δουλειάς της όπως εκείνη γουστάρει. Η Ελένη Μενεγάκη θα μπορούσε να είναι μάθημα στο πανεπιστήμιο. Με ό,τι θα ασχοληθεί θα αυγατίσει» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

Read More

And More