Δημήτρης Ουγγαρέζος: Πήρε το μικρόφωνο κι ανέβηκε στην πίστα νυχτερινού κέντρου! Φωτογραφίες

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μπορεί να έμεινε στην Αθήνα για το Πάσχα, όμως βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να διασκεδάσει κι εκείνος. Ο παρουσιαστής μαζί με καλούς του φίλους, ανάμεσα στους οποίους και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο Posidonio όπου εμφανίζεται ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η παρέα του βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου και κάπως έτσι ο Γιάννης Πλούταρχος προσκάλεσε τον παρουσιαστή να ανέβει στην σκηνή και μάλιστα του πρόσφερε και το μικρόφωνό του.

Φυσικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν αρνήθηκε κι έτσι βρέθηκε στην πίστα από όπου ευχήθηκε τα χρόνια πολλά στο κοινό του τραγουδιστή που διασκέδαζε εκεί το ίδιο βράδυ. “Έχετε όλοι τα χαιρετίσματα του Γιάννη”, είπε την Τρίτη του Πάσχα στην παρέα του Mega με Μία και συμπλήρωσε πως “Ήταν πολύ όμορφο βράδυ”. Ο ίδιος σημείωσε ωστόσο πως την επόμενη ημέρα η διάθεση που είχε φτιάξει μετά το νυχτερινό του γλέντι στον Γιάννη Πλούταρχο… έπεσε απότομα, αφού την Δευτέρα του Πάσχα έσπασε το κινητό του.

Read More

And More