Δημήτρης Παλαιολόγου: Ο εκκεντρικός παρουσιαστής που πέθανε ξαφνικά στα 38 του – Όσα είχε πει στην Αννίτα Πάνια για τη νευρική ανορεξία

Ο παρουσιαστής και πανελίστας  Δημήτρης Παλαιολόγου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μόλις στα 38 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος τη μητέρα τον αδελφό του αλλά και τους αγαπημένους του φίλους. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του Μανώλης Παλαιολόγου αλλά και οι φίλοι του.

Σε επικοινωνία που είχε το TLIFE, με τη σελίδα του Δημήτρη που χειρίζεται κάποιος δικός τους αναφέρθηκε πως η αιτία του θανάτου του, ήταν  η ανακοπή καρδιάς.

Ο Δημήτρης έγινε γνωστός από τις εμφανίσεις του στις εκπομπές της Αννίτας Πάνια από τα τραγούδια και τα videoclip του αλλά και από την εκπομπή που παρουσίαζε στο κανάλι Εxtra, με τίτλο “Palaiologou SHOW”.

Ο Δημήτρης είχε μιλήσει στην εκπομπή της Αννίτας για τη σχέση τους με την οικογένειά του αλλά και για τη μάχη που έδινε με την νευρική ανορεξία αλλά και πώς κατάφερε να τη νικήσει. Μέσα στη συνέντευξη ο Δημήτρης μιλάει και για κάποιο πρόβλημα που είχε με την καρδιά του που η Αννίτα τον προέτρεψε να μην επεκταθεί. “Νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο λόγω της νευρικής ανορεξίας” είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης. “Είχα φτάσει 56 κιλά που για άντρα 1,80 είναι λίγα κιλά”.

Δες όσα είχε εκμυστηρευτεί τον Ιούνιο του 2020 στην εκπομπή “Ανίτα Κοίτα”

Read More

And More