Δημήτρης Παπαδημητρίου: Νέος έρωτας για τον μεγάλο μας συνθέτη; Ποια 30χρονη ηθοποιός είναι στο πλευρό του

Είναι από τους πιο ταλαντούχους συνθέτες της γενιάς του με πλούσιο έργο και υπέροχες μελωδίες. Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου πάντα απασχολούσε τα μέσα ενημέρωσης με τη δουλειά του, ωστόσο σήμερα η εφημερίδα Espresso, φιλοξενεί άρθρο σύμφωνα με το οποίο ο 58 χρονος συνθέτης βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο 30χρονης ηθοποιού.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της εφημερίδας η αγαπημένη του συνθέτη είναι η ηθοποιός Βερόνικα Δαβάκη και ανάμεσά τους τον τελευταίο καιρό, έχει δημιουργηθεί, ένα φλογερό ειδύλλιο. Οι δυο τους απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου και μοιράζονται τα όνειρα και τις ανησυχίες τους για την τέχνη…

Εκτός από το μεγάλο ταλέντο του  ο Δημήτρης Παπαδημητρίου είχε την τύχη να προέρχεται από μια σπουδαία οικογένεια. Ο πατέρας του Στέλιος Παπαδημητρίου υπήρξε για χρόνια το δεξί χέρι του Αριστοτέλη Ωνάση, ενώ ο αδελφός του Αντώνης είναι σήμερα πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση.  Ο γνωστός καλλιτέχνης εδώ και λίγους μήνες είναι φανερά ανανεωμένος με νέο κούρεμα και λιγότερα κιλά. Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος δημόσια, ο διάσημος μουσικός, ταλαιπωρείται χρόνια από ένα αυτοάνοσο νόσημα που λέγεται Myasthenia Gravis, την ασθένεια, δηλαδή, από την οποία υπέφερε και ο Αριστοτέλης Ωνάσης.

Η ηθοποιός Βερόνικα Δαβάκη

Read More

And More