Δημήτρης Παπαδημητρίου – Βερόνικα Δαβάκη: Ετοιμάζουν διαδικτυακή συναυλία!

Την Μ. Πέμπτη 16 Απριλίου 2020, στις 10 το βράδυ, ο κορυφαίος και διεθνούς φήμης Έλληνας συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου, παρουσιάζει ζωντανά την διαδικτυακή συναυλία –για πιάνο και φωνή- ορισμένα από τα σπουδαιότερα τραγούδια της καριέρας του, τα οποία ερμηνεύει με τη μαγική φωνή της η Βερόνικα Δαβάκη.
Το πρόγραμμα της συναυλίας είναι προσαρμοσμένο στο πνεύμα κατάνυξης της ημέρας μετάδοσης της, της Μ. Πέμπτης.

Πρόκειται για μία διοργάνωση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κατόπιν πρωτοβουλίας του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Θανάση Τσώνη, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως, το οποίο αποτελεί το σημείο αναφοράς για τον κορωνοϊό σε ολόκληρη την περιφέρεια.

Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Μ.Θ.: https://www.pamth.gov.gr/index.php/el/

Την συναυλία και την διεύθυνση παραγωγής της, συντόνισε και πραγματοποίησε εξολοκλήρου, ως υπεύθυνος διοργάνωσης, δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας, ο δημοσιογράφος Γιάννης Αρμουτίδης, ο οποίος και την παρουσιάζει.

Καθ’ όλη τη διάρκεια μετάδοσης της συναυλίας, πολίτες και επιχειρήσεις -στο βαθμό που ο καθένας και η καθεμία μπορούν να προσφέρουν- θα έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν στην ενίσχυση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως, με καταθέσεις μέσω του ειδικού λογαριασμού του Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου, ο οποίος θα το αποδώσει με φαρμακοΐατρικό εξοπλισμό, που είναι απαραίτητος και αναγκαίος στις ημέρες της πανδημίας. Αφού η έμπρακτη αλληλεγγύη είναι πολύτιμη.

Η συμμετοχή του συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου, αλλά και όλων των συνεργατών του στη διοργάνωση αυτή, γίνεται αφιλοκερδώς! Μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης που πάντα χαρακτήριζαν το έργο, την πορεία και την προσωπικότητά του.
Η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ευχαριστεί θερμά τον σπουδαίο έλληνα συνθέτη για την προσφορά του, και του απονέμει τίτλο τιμής.

Η διαδικτυακή συναυλία θα μεταδοθεί –ταυτόχρονα- και από άλλες μεγάλες ιστοσελίδες, αλλά και τηλεοπτικούς σταθμούς που ανήκουν στους κορυφαίους και πλέον αναγνωρισμένους της περιφέρειας!

Η πρωτόγνωρη αυτή δοκιμασία επιβάλλει υπευθυνότητα, ενότητα και αλληλεγγύη. Την Μ. Πέμπτη οι Έλληνες μένουν σπίτι απολαμβάνοντας τη συναυλία των μεγάλων επιτυχιών του Δημήτρη Παπαδημητρίου

Read More

And More