Δημήτρης Παπαδημητρίου: Βραδινή έξοδος με την πανέμορφη συνοδό του [pics]

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι ένας ταλαντούχος συνθέτης που αγαπάει να δημιουργεί. Ο ίδιος θέλει να μιλάει μόνο για τη δουλειά του και αυτός είναι και ο λόγος που ποτέ δεν έχει παραδεχτεί ή μιλήσει δημόσια για κάποια από τις σχέσεις του. Για πολλά χρόνια, ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης ήταν σε σχέση με την Φωτεινή Δάρρα, γεγονός βέβαια που ποτέ κανένας δεν επιβεβαίωσε.

Ο δημιουργός φαίνεται πως έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στην ζωή του, αφού πλέον συνοδεύεται από την πανέμορφη Βερόνικα Δαβάκη. Η Βερόνικα ασχολείται επαγγελματικά με την υποκριτική και η αγάπη τους για τις τέχνες ήταν ένας από λόγους που τους έφερε κοντά. Ο Δημήτρης μάλιστα, δείχνει πιο ανανεωμένος από ποτέ, ενώ η αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση είναι πλέον φανερή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δύο τους ζουν ένα τρυφερό ειδύλλιο με την Βερόνικα να έχει μετακομίσει εδώ και λίγο καιρό στο σπίτι του Δημήτρη Παπαδημητρίου, ώστε να περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί και να απολαμβάνουν τον έρωτά τους. Η μελαχρινή καλλονή είναι συνεχώς δίπλα στον δημιουργό, στηρίζοντάς τον και στην αυτοάνοση ασθένεια που έχει.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης πάσχει από την νόσο “Myasthenia Gravis”, η οποία προκαλεί βλεφαρόπτωση, τραύλισμα και κράμπες στα δάχτυλα. Το βράδυ του Σαββάτου, ο μουσικοσυνθέτης και η Βερόνικα Δαβάκη αποφάσισαν να βγουν έξω και έτσι βρέθηκαν στην “Ακτή Πειραιώς”, όπου διασκέδασαν με τις επιτυχίες της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Γιάννη Κότσιρα.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More