Δημήτρης Παππάς: Απαθανατίζει την Άννα Μπεζάν ενώ κοιμάται αγκαλιά με την κόρη τους – Φωτογραφία

Την πιο ξεχωριστή και αξέχαστη στιγμής της ζωής του έζησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά. 

Η νεαρή ηθοποιός, που πριν από τρεις μήνες περίπου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, φαίνεται να απολαμβάνει στο έπακρο αυτή τη νέα καθημερινότητα και συνθήκη της ζωής της, έχοντας στο πλευρό της τον έρωτά της ζωή της, Δημήτρη Παππά.

«Με τον Δημήτρη έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Ο Δημήτρης είναι χαζομπαμπάς, κλαίμε παρέα όταν βλέπουμε το παιδί. Όταν είδα το τεστ εγκυμοσύνης, φρίκαρα. Σήμερα όμως, μετανιώνω για όλη αυτή τη φρίκη που έχω ζήσει, θα το ξαναέκανα επί εκατό. Είναι νωρίς ακόμα για το δεύτερο παιδί», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Άννα Μπεζάν.

Τόσο η Άννα Μπεζάν όσο και ο Δημήτρης Παππάς, από την ημέρα που έγιναν γονείς μοιράζονται αρκετές από τις όμορφες οικογενειακές στιγμές τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram.

Αυτό έκανε και το πρωί της Κυριακής 29/1 ο Δημήτρης Παππάς, ο οποίος απαθανάτισε την αγαπημένη του να κοιμάται αγκαλιά με την μικρή τους, σε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο.

Δες τη φωτογραφία

Read More

And More