Δημήτρης Παππάς – Χριστίνα Μηλιού: Τι συμβαίνει ανάμεσά τους; Τρυφερά τετ α τετ σε βραδινή έξοδο!

Ο γιος της Χριστίνας Παππά, μας έχει μπερδέψει. Μετά το χωρισμό του και τα σενάρια επανασύνδεσης με την Josephine, ο Δημήτρης Παππάς βρέθηκε να διασκεδάζει στο Acro με την νεαρή τραγουδίστρια Χριστίνα Μηλιού. Οι δυο τους μάλιστα φαίνεται πως έχουν έρθει πολύ κοντά, χωρίς κανένας από τους δυο να επιβεβαιώνει πως είναι ζευγάρι.

Πώς έχουν όμως τα πράγματα; Μετά από ένα μεγάλο έρωτα που έζησαν μαζί η Josephine και ο Δημήτρης Παππάς χωρίζουν. Και οι δυο φαίνεται να προχωρούν στη ζωή τους με νέους συντρόφους μέχρι να έρθει η επανασύνδεση. Έχοντας χωρίσει και οι δυο συναντιούνται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Box, όπου εμφανίζεται η Josephine. Τα σενάρια επανασύνδεσης δεν σταματούν με την νεαρή τραγουδίστρια να ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες αγκαλιά με την Χριστίνα Παππά και να λέει πως θα είναι πάντα οικογένεια.

Λίγες μέρες μετά, όμως, έρχονται στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες του Δημήτρη Παππά με την Τραϊάνα Ανανία, από βραδινή έξοδο. Ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός δηλώνουν φίλοι και ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ τους.

Συμβαίνει, όμως, το ίδιο και ανάμεσα στον Δημήτρη Παππά και την τραγουδίστρια Χριστίνα Μηλιού; Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε μαζί στο Acro σε πολύ τρυφερά τετ α τετ. Οι δυο τους ήταν όλο το βράδυ αχώριστοι και δεν σταμάτησαν τα γέλια και τις αγκαλιές αδιαφορώντας για τα φωτογραφικά φλας…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164