Δημήτρης Ρίζος: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του; – Η επιθυμία της οικογένειάς του

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε ηλικία 83 ετών, πέθανε ο Δημήτρης Ρίζος. Τα τελευταία χρόνια, ο εκδότης και δημοσιογράφος έπασχε από σοβαρά προβλήματα υγείας και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Σωτηρία όπου νοσηλευόταν. Γεννήθηκε το 1936 και λίγα χρόνια μετά η οικογένειά του μετακόμισε στη Δράμα, όπου μαθητής ακόμα, σε ηλικία 14 ετών υπέγραψε το πρώτο του ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Πρωινός Τύπος της Δράμας». Υπήρξε εκδότης των εφημερίδων «Ελεύθερος Τύπος» και «Αδέσμευτος Τύπος».

Την είδηση για το θάνατο του Δημήτρη Ρίζου έκανε γνωστή ο αδελφός του Νίκος Ρίζος στον ΣΚΑΪ, ενώ η ανιψιά του και γνωστή τραγουδίστρια, Στεφανία Ρίζου, ανακοίνωσε στο Instgaram πότε και που θα γίνει η κηδεία του. Μάλιστα, γνωστοποίησε την επιθυμία της οικογένειά του για το “τελευταίο αντίο” στον δικό τους άνθρωπο.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Δημήτρη Ρίζου στον προσωπικό της λογαριασμό, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε: “Καλό σου ταξίδι. Σ’ αγαπάμε… Τον αγαπημένο μας Δημήτρη Ρίζο αποχαιρετούμε το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, στις 12.30 μ.μ. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Νέου Κοιμητηρίου Γλυφαδας. Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί την ενίσχυση της οργάνωσης «Κιβωτός του Κοσμου». Τράπεζα Πειραιως: IBAN: GR3801720230005023032595870“.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

..Καλο σου ταξίδι. Σ´ αγαπαμε💙 Τον αγαπημένο μας Δημήτρη Ρίζο αποχαιρετούμε το σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, στις 12.30 μ.μ. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Νέου Κοιμητηρίου Γλυφαδας. Αντι στεφάνων, η οικογένεια επιθυμει την ενίσχυση της οργάνωσης «Κιβωτός του Κοσμου». Τράπεζα Πειραιως: IBAN: GR3801720230005023032595870

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefania Rizou (@stef_rizo) στις

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αναμένεται να οδηγήσουν τον Δημήτρη Ρίζο στην τελευταία του κατοικία.

Read More

And More