Δημήτρης Σαμόλης: «Τα λόγια του πατέρα μου όταν με είδε πρώτη φορά στο θέατρο ήταν μαχαιριά»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Σαμόλης στην εκπομπή της ΕΡΤ, “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν”. Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε ποιο θεωρεί το πιο σέξι χαρακτηριστικό σε έναν άνθρωπο, τις αντιρρήσεις που είχε ο πατέρας του με την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και για την περίοδο που σπούδαζε στη Νομική.

«Εκτιμώ πάρα πολύ την καλοσύνη. Ίσως είναι για μένα το πιο σέξι χαρακτηριστικό σε κάποιον, το να είναι καλός. Με απωθεί η ανετίλα είτε γνωρίζεις κάποιον είτε όχι» ανέφερε ο Δημήτρης Σαμόλης.

«Οι δικοί μου ξέρανε πάντα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Όταν πήγα στην audition για τη “Μελωδία της ευτυχίας” το είχαμε κρύψει από τον πατέρα μου γιατί δεν ήταν πολύ σύμφωνος. Θυμάμαι ότι ενώ ήμουν ένας πολύ κακός μαθητής στο Δημοτικό, ήμουν μαθητής του 6. Με το που τελείωσα το Δημοτικό και με πήραν στη Μελωδία της Ευτυχίας, ο πατέρας μου μού είπε πως αν δε φέρω αριστείο θα με σταματήσει.

Αναγκάστηκα και έγινα μαθητής του 19 για να μη σταματήσω το θέατρο. Την πρώτη φορά που ο πατέρας μου με είδε στο θέατρο, ήρθε στα καμαρίνια, με κοίταξε με ένα ουδέτερο βλέμμα και μου είπε “ρε Δημήτρη, δεν βλέπω κάτι”. Ήταν μαχαιριά όχι στην καρδιά, στο μάτι, σαν να με μαχαίρωσαν παντού» αποκάλυψε.

Όσο για την περίοδο που σπούδαζε στη Νομική ο Δημήτρης Σαμόλης είπε, «Από τις σπουδές μου στη Νομική Αθηνών ευτυχώς θυμάμαι ελάχιστα πράγματα. Ήταν μια θολή περίοδος που έψαχνα πάρα πολύ τον εαυτό μου, δεν ήξερα ποιος είμαι, πού πηγαίνω. Έχω κρατήσει πολύ λίγους φίλους ανάμεσά τους και η Γωγώ Δελογιάννη. Αισθάνομαι χαρά για τη Γωγώ  που ξεκίνησε από τη Νομική κι έκανε αυτή την τεράστια στροφή».

Read More

And More