Δημήτρης Σαμόλης: «Το μπούλινγκ σε μεγάλη ηλικία μπορεί να είναι πιο ταπεινωτικό από ό,τι σε μικρή, μου έχει συμβεί»

O Δημήτρης Σαμόλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” το μεσημέρι της Τρίτης 24/10 και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην στοχοποίηση που υφίσταντο οι άνθρωποι σε διάφορες φάσεις της ζωής τους.

Με αφορμή την παράσταση “Στρακαστρούκες” που έγραψε ο ίδιος, ο Δημήτρης Σαμόλης μίλησε για τη στοχοποίηση που έχει βιώσει ο ίδιος, η οποία, όπως είπε, είναι πιο ταπεινωτική όταν συμβαίνει σε μεγάλη ηλικία.

«Ήμουν το παιδί που ναι μεν ήμουν δημοφιλής αλλά δεχόμουν και τα βέλη. Μεγάλωσα στο Αιγάλεω, η καταγωγή μου είναι από Κρήτη… Ένα αγόρι, όπως εγώ που στα 13 του δε παίζει μπάλα αλλά τραγουδάει, στοχοποιείται πιο εύκολα. Εγώ έχω στοχοποιηθεί πολλές φορές. Και ως μεγάλος. Δεν είναι εύκολο…

Όταν υποστείς bullyuing ως μικρός, δεν περιμένει κάποιος από εσένα να αντιδράσεις. Όταν το υποστείς ως μεγάλος, είναι ίσως πιο ταπεινωτικό, γιατί θα έπρεπε να μπορείς να αντιδράσεις. Μου έχει συμβεί… Μπορεί κάποιος να πει κάτι σαν αστείο στην παρέα, το οποίο όμως να μην είναι πραγματικά αστείο. Κάποιες φορές αντιδρώ, κάποιες όχι. Θέλω να είμαι σίγουρος ότι δεν είναι κάτι που απλώς το έχω πάρει εγώ περίεργα, να μη γίνω και ο περίεργος της παρέας. Δε με νοιάζει αν θα ανοίξω μέτωπα. Είναι λεπτές οι γραμμές… » είπε ο Δημήτρης Σαμόλης.

Read More

And More