Δημήτρης Σαραβάκος – Βίκυ Γεροθόδωρου: Καμάρωσαν την κόρη τους στη σκηνή! [pics]

Η Βίκυ Γεροθόδωρου δεν είναι μόνο ο “φύλακας άγγελός” της αλλά και η μεγαλύτερη θαυμάστρια της κόρης της, Νικόλ Σαραβάκου. Μαμά και κόρη είναι αχώριστες με την στιχουργό να μην χάνει ούτε στιγμή από την επαγγελματική πορεία της 21χρονης τραγουδίστριας. Δεν θα μπορούσε να λείπει, λοιπόν, το βράδυ της Τετάρτης από την παρουσίαση του νέου της δίσκου με τίτλο “Πρόβα και πάμε”.

Από την μουσική βραδιά στο Σταυρό του Νότου δεν θα μπορούσε να λείπει και ο μπαμπάς της Νικόλ, Δημήτρης Σαραβάκος. “Ο μπαμπάς μου με στηρίζει από την αρχή. Ξέρει ποσό αγαπάω αυτό που κάνω και λόγω του χαρακτήρα του δεν θα μπορούσε παρά να είναι δίπλα μου σ’ αυτό”, είχε πει στο TLIFE η Νικόλ λίγες μέρες πριν την παρουσίαση.

“Η σχέση μου με την μαμά και με τον μπαμπά είναι πολύ δυνατή και η αγάπη τεράστια. Όσο μπορώ όμως προσπαθώ να ανήκω στον εαυτό μου, τον οποίο πιστεύω πως μόνο με την ανεξαρτητοποίηση μπορώ να ανακαλύψω πλήρως”, είχε συμπληρώσει στην ίδια συνέντευξη.

Σε οικογενειακή υπόθεση εξελίχθηκε η βραδιά αφού το παρών έδωσε και η γιαγιά της Νικόλ και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μαζί τις 3 γενιές της οικογένειας!

H Βίκυ έγραψε συγκινημένη κι ένα ευχαριστήριο μήνυμα για την όμορφη βραδιά που δημιουύργησαν όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την κόρη της.

View this post on Instagram

Μόνο βαθιά ευγνωμοσύνη για την χθεσινή βραδιά…Πρόβα και πάμε, και η Νικόλ Σαραβάκου ξεκίνησε το ταξίδι πλαισιωμένη από πολύ ζεστές αγκαλιές φίλων, συνεργατών, ανθρώπων της τέχνης και της πολιτικής, και συναισθημάτων απόλυτης ευτυχίας….εύχομαι το ταξίδι να είναι όμορφο και γεμάτο εμπειρίες ζωής, μοναδικά υπέροχες! Ευχαριστούμε όλους τους φίλους, τους μουσικούς και τους καλλιτέχνες….τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Γιώργο Νταλάρα, τον Δημήτρη Μπάση, την Μελίνα Ασλανίδου, τον Κώστα Λειβαδά, τον Θοδωρή Αθερίδη, τον Δημήτρη Σταρόβα, τον Φοίβο Δεληβοριά, την Πέγκυ Ζήνα, τον Χρυσόστομο Καραντωνίου, τον Πάνο Παπαϊωάννου, την Μάρω Μαρκέλλου, τον Νίκο Μερτζάνο, τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, την Άννα Φόνσου…τον υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή…τους βουλευτές Μάριο Κάτση και Χάρη Θεοχάρη… την Έμη Λιβανίου, τον Χρήστο Νέζο και την Γωγώ Αυγερινοπούλου, την Κική Τσόλκα… την @panik_entertainment_group και τον Γιώργο Αρσενάκο, την Μυρτώ και τον Νίκο…την @360entertainmentgr Θωμαΐδα, Γιώργο και Νίκο… ξανά όλους τους φίλους που μας τίμησαν και τους φίλους από τη Ρόδο που ήρθαν ειδικά για τη βραδιά… Σας αγαπάμε όλους κι έναν έναν ξεχωριστά! Hair and make up @eleftheriasav Styling Εύη Ρουμπέτη @dipiurhodes

A post shared by Vicky Gerothodorou (@vickygerothodorou) on

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More