Site icon TLIFE

Δημήτρης Σαραβάκος – Βίκυ Γεροθόδωρου: Καμάρωσαν την κόρη τους στη σκηνή! [pics]

Η Βίκυ Γεροθόδωρου δεν είναι μόνο ο “φύλακας άγγελός” της αλλά και η μεγαλύτερη θαυμάστρια της κόρης της, Νικόλ Σαραβάκου. Μαμά και κόρη είναι αχώριστες με την στιχουργό να μην χάνει ούτε στιγμή από την επαγγελματική πορεία της 21χρονης τραγουδίστριας. Δεν θα μπορούσε να λείπει, λοιπόν, το βράδυ της Τετάρτης από την παρουσίαση του νέου της δίσκου με τίτλο “Πρόβα και πάμε”.

Από την μουσική βραδιά στο Σταυρό του Νότου δεν θα μπορούσε να λείπει και ο μπαμπάς της Νικόλ, Δημήτρης Σαραβάκος. “Ο μπαμπάς μου με στηρίζει από την αρχή. Ξέρει ποσό αγαπάω αυτό που κάνω και λόγω του χαρακτήρα του δεν θα μπορούσε παρά να είναι δίπλα μου σ’ αυτό”, είχε πει στο TLIFE η Νικόλ λίγες μέρες πριν την παρουσίαση.

“Η σχέση μου με την μαμά και με τον μπαμπά είναι πολύ δυνατή και η αγάπη τεράστια. Όσο μπορώ όμως προσπαθώ να ανήκω στον εαυτό μου, τον οποίο πιστεύω πως μόνο με την ανεξαρτητοποίηση μπορώ να ανακαλύψω πλήρως”, είχε συμπληρώσει στην ίδια συνέντευξη.

Σε οικογενειακή υπόθεση εξελίχθηκε η βραδιά αφού το παρών έδωσε και η γιαγιά της Νικόλ και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μαζί τις 3 γενιές της οικογένειας!

H Βίκυ έγραψε συγκινημένη κι ένα ευχαριστήριο μήνυμα για την όμορφη βραδιά που δημιουύργησαν όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την κόρη της.

Φωτογραφίες: NDP

© 2024 tlife.gr