Δημήτρης Σκαρμούτσος – Μαριέττα Ντάνα: Οικογενειακές στιγμές με τον γιο τους, Αλέξανδρο! [pics]

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και η Μαριέττα Ντάνα έζησαν ένα ξεχωριστό καλοκαίρι, καθώς ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, μετά από πέντε χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης στην Κύθνο, σε μία μυστική τελετή, την οποία γνώριζαν μόνο η οικογένεια και οι στενοί του φίλοι. Μαζί συνδύασαν και την βάφτιση του μωρού τους, το οποίο ονόμασαν Αλέξανδρο, προς τιμή του πατέρα της Μαριέττας, ο οποίος έχει φύγει από την ζωή.

Τώρα, ο 47χρονος σεφ και η όμορφη σύζυγός του έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητά τους, η οποία έχει αλλάξει σε τεράστιο βαθμό, μετά τον ερχομό του πρώτου τους γιου.
Ο μικρός Αλέξανδρος ήρθε στον κόσμο σχεδόν πριν ένα χρόνο και έφερε την ευτυχία στην σχέση του ζευγαριού! Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, μάλιστα, έχει ήδη έναν γιο από προηγούμενη σχέση του.
«Στα 30 σου έχεις άγνοια κινδύνου και η ζωή φαντάζει πολύ πιο εύκολη για σένα. Πιστεύεις πως έχεις αρκετή ζωή μπροστά σου και ό,τι και λάθη να έχεις κάνει, μπορείς να τα διορθώσεις. Στα 45 σου είσαι πολύ πιο κατασταλαγμένος. Άλλωστε, τη δεύτερη φορά είσαι πιο έτοιμος σε όλα, όπως συνέβη τη δεύτερη φορά που έκανες έρωτα, που φίλησες, που έκανες σχέση”, είχε δηλώσει λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο δεύτερος γιος του, στο Πρώτο Θέμα.
Πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την όμορφη οικογένεια σε μία από τις καθημερινές της βόλτες στη Κηφισιά. Ο χαρούμενος μπαμπάς για ακόμη μια φορά δεν άφηνε στιγμή από τα χέρια του το καροτσάκι με τον γιο του!
Ο Δημήτρης και η Μαριέττα έκαναν τα ψώνια τους και περπάτησαν με το μωρό, στους δρόμους των βορείων προαστίων. Άλλωστε λατρεύουν να αφιερώνουν χρόνο στον μικρό Αλέξανδρο και πάντα βρίσκουν ελεύθερη ώρα για να τον περνάνε μαζί του!

Read More

And More