Δημήτρης Σκαρμούτσος: “Πήγα να σκοτωθώ σε γύρισμα!”

Για ένα απρόοπτο περιστατικό που έζησε στο γύρισμα που έκανε με την εκπομπή του στη Σαντορίνη μίλησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στον Αλέξανδρο Πρίφτη και το “Down Town” Κύπρου, διευκρινίζοντας πως συνεχίζει και του χρόνου στην εκπομπή “Χωρίς συνταγή” του Mega.

Μιλώντας για τα απρόοπτα της εκπομπής μαγειρικής που κάνει, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δήλωσε: “Θυμάμαι, στο γύρισμα που κάναμε στη Σαντορίνη, ότι πήγα να σκοτωθώ. Στην κυριολεξία!” και ανέφερε: “Κάναμε γύρισμα σε ένα ξερό χωράφι, με έναν κύριο ο οποίος μας εξηγούσε πώς φτιάχνεται η λιαστή η ντομάτα. Είχαμε στήσει, λοιπόν, ένα τραπέζι για να μαγειρέψουμε και βράζαμε μακαρόνια. Ξαφνικά πιάνει ένας απίστευτος άνεμος και φεύγει όλο το τραπέζι και η κατσαρόλα, μαζί με το γκαζάκι, κατευθείαν κατά πάνω μου. Παραλίγο να καώ και εγώ και η ομάδα μας. Συγκλονιστική ιστορία. Σε μια στιγμή, βλέπεις ότι η ζωή είναι ένα τίποτα”.
Στην ερώτηση μάλιστα αν εκτίμησε τη ζωή περισσότερο μετά από αυτό είπε: “Το έχω εκτιμήσει χρόνια πριν, όταν έπαψα να είμαι αυτοκαταστροφικός. Γιατί έκανα πολλά που έβλαψαν το σώμα και την ψυχή μου: αλκοόλ, ναρκωτικά, όλα αυτά που σου έχω ξαναπεί”.

Τι έχει αλλάξει πια στην καθημερινότητά του; “Η καθημερινότητά μου δεν έχει αλλάξει. Κάνω ό,τι έκανα και πριν. Δεν επέτρεψα καμία αλλαγή. Το μόνο ασταθές, είναι το πώς με βλέπει πια ο κόσμος, αλλά και πώς τον βλέπω εγώ. Πλέον, με συναντούν στο δρόμο και μου λένε ότι με αισθάνονται δικό τους άνθρωπο. Αυτό μου δίνει δύναμη!”
Για την προσωπική του ζωή είπε: “Έχω μια σχέση, στην οποία είμαι τρία χρόνια, με την σύντροφό μου, την Μαριέττα. Περνάω πολύ καλά, είμαι χαρούμενος, δεν κρύβομαι και ζω ελεύθερα. Όπως θα ήθελα να ζω. Δεν περιορίζομαι. Ο γιος μου, ο Δημήτρης, πήγε στα 13, δεν είναι πια μικρός, όπως ήταν όταν ξεκίνησα στην τηλεόραση και φοβόμουν. Είναι σε μία ηλικία που έχει κρίση και μάλιστα σωστή”.
Τέλος, στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου και ενός ακόμη παιδιού είπε: “Δεν είναι κάτι που προγραμματίζω ή έχω αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου. Φυσικά, αν έρθει ήρθε. Δεν θα εμποδίσω κάτι. Ποτέ. Όλα έρχονται από μόνα τους. Γενικά, δεν βάζω προγράμματα στη ζωή μου – μόνο στη δουλειά μου. Εκεί προσπαθώ να είμαι “εντάξει” για να μη χάνω την αξιοπιστία μου. Κατά τ’ άλλα είμαι “χύμα”.”
Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” Κύπρου!

Read More

And More