Δημήτρης Σκαρμούτσος: Ποιοί γνωστοί chef του λείπουν από την τηλεόραση; Ποιά είναι η γνώμη του για το νέο μάγειρα της Ελένης;

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Ποιοί γνωστοί chef του λείπουν από την τηλεόραση; Ποιά είναι η γνώμη του για το νέο μάγειρα της Ελένης; | tlife.gr

Αναμφισβήτητα είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς chef… Αναμφισβήτητα οι πάντες έχουν λατρέψει την δική του… γαστρονομική κοσμοθεωρία και τα δικά του πιάτα και εννοείται πως αμφισβήτητα εδώ και χρόνια τον έχει λατρέψει και η τηλεόραση, η οποία του έχει υποκληθεί, σε ότι κι αν έχει κάνει!

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος την ώρα που μαγειρεύει στο «Blind Taste» του Star και λίγο πριν ανάψει το μάτι στο ολοκαίνουργιο «Master Chef», δίνει μία συνέντευξη στη «Real» και μας απικαλύπτει για το αν του λείπουν κάποιοι γνωστοί chef από την τηλεόραση και ποιοί είναι αυτοί, ενώ δεν διστάζει να πει τη γνώμη του και για το νέο… μάγειρα της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha, τον Γιώργο Τσούλη!

– Σας λείπει κάποιος από την κουζίνα της τηλεόρασης;
Όλοι µου λείπουν. Και ο Βσαιλης Καλλιδης και ο Άκης Πετρετζίκης. Ο καθένας µε τα δικά του χαρίσµατα, αλλά και µε φοβερό τηλεοπτικό ταλέντο.
– Έχετε παρακολουθήσει τα νέα παιδιά που µπήκαν στον χώρο;
Όπως ο σεφ της Ελένης Μενεγάκη, Γιώργος Τσούλης; Αυτό το παιδί δεν είναι καινούργιο, υπάρχει κάποια χρόνια στον χώρο. Είναι πολύ καλός, µακάρι να συνεχίσει έτσι και να πάει πολύ µπροστά.

READ more