Δημήτρης Σκουλός: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την σύζυγό του, Τζέλα! [pics]

Την φετινή τηλεοπτική σεζόν, ο Δημήτρης Σκουλός άφησε για λίγο τη φυσική του θέση, πίσω από το φακό, και έκανε την παρθενική του εμφάνιση στο γυαλί μέσα από το Greece’s Next Top Model. Ο γνωστός φωτογράφος δέχτηκε την πρόκληση να συμμετέχει ως κριτής στο reality μόδας και, παρόλο που είναι κάπως αυστηρός με τις διαγωνιζόμενες (ίσως πιο πολύ από όλους), κάθε του σχόλιο έχει πάντα βάση, ενώ τις βοηθάει πολύ στο να εξελιχθούν και να γίνουν κορυφαία μοντέλα.

Ωστόσο, εκτός από ένας καταξιωμένος επαγγελματίας στον χώρο της φωτογραφίας, ο Δημήτρης Σκουλός είναι ένας τρυφερός σύζυγος και στοργικός πατέρας. Συγκεκριμένα, είναι παντρεμένος τα τελευταία δέκα χρόνια με μια εντυπωσιακή γυναίκα, κατά 15 χρόνια νεότερή του, ονόματι Τζέλα και μαζί έχουν αποκτήσει μια πανέμορφη κόρη, τη Μάιρα.

Οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και δεν έχουν απασχολήσει ποτέ τα Μέσα με αυτή. Γι’ αυτό και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες, με αποτέλεσμα όταν πραγματοποιούν κάποια έξοδο μαζί τα φλας των παπαράτσι να αστράφτουν πάνω τους και να μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα.

Αυτό συνέβη και το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, που το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στο “Κέντρο Αθηνών” και διασκέδασε με τις επιτυχίες του Νίκου Οικονομόπουλου μαζί με την παρέα του, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Καθ’ όλοι της διάρκεια της βραδιά έδειχναν χαλαροί και ευδιάθετοι, ενώ πόζαραν χαμογελαστοί κι αγκαλιασμένοι στους φωτογράφους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Read More

And More