Δημήτρης Σταρόβας: Απαντά πρώτη φορά για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του!

Όπως σε είχαμε ενημερώσει, μία κόντρα έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες μεταξύ του Δημήτρη Σταρόβα και της πρώην συζύγου του και μητέρα της κόρης του, Εβελίνας, γεγονός που τους οδήγησε στα δικαστήρια.

Η υπόθεση, που είχε αρχικά προσδιοριστεί για εκδίκαση τον Οκτώβριο του 2019 αλλά αναβλήθηκε, οδήγησε για ακόμα μια φορά τον 56χρονο ηθοποιό στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, το οποίο θα αποφανθεί τους επόμενους μήνες για τα οικονομικά ζητήματα που έχουν προκύψει ανάμεσα στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι.

Οι δυο πρώην σύζυγοι, αν και χωρισμένοι εδώ αρκετά χρόνια, διατηρούσαν άψογες σχέσεις μέχρι πρότινος. Ωστόσο, ήρθαν σε κόντρα τους τελευταίους μήνες με επίκεντρο τα οικονομικά, ενώ κάθε προσπάθεια να τα βρουν εκτός δικαστηρίων έπεσε στο κενό.

Ο Δημήτρης Σταρόβας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τις οικονομικές διαφωνίες που έχει με την πρώην σύζυγό του και τους οδήγησαν στο δικαστήριο, αλλά δεν θέλησε να δώσει περισσότερη έκταση στο θέμα.

“Αυτό είναι πολύ προσωπικό και κακώς βγήκε στη δημοσιότητα. Η διαφορά μας είναι οικονομικής φύσεως. Δεν είναι ωραίο για την κόρη μου να βλέπει αυτά τα πράγματα. Δεν αφορά κανέναν. Βρεθήκαμε εκεί γιατί έπρεπε να λυθεί ένα θέμα – όχι από δική μου υπαιτιότητα. Ήταν κάτι τυπικό, οικονομικής φύσεως. Τι «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και αηδίες!”, είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More