Δημήτρης Σταρόβας: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη!

Δημήτρης Σταρόβας: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη! | tlife.gr

Η σχέση του Δημήτρη Σταρόβα με την Άννα Σταθάκη πάει από το καλό στο καλύτερο. Οι δυο τους είναι μαζί τα τελευταία δυόμιση χρόνο και φαίνεται πώς έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο του άλλου. Ο μουσικός και η γυμνάστρια είναι full in love και απόλυτα ταιριαστοί, ενώ σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση αυτό αυτό αποδεικνύεται περίτρανα.

«Μόλις είδα την Άννα αισθάνθηκα ότι θα προχωρήσουμε και δέκα λεπτά αργότερα της είπα ότι θα γίνουμε ζευγάρι. Ένιωσα ότι την παρήγγειλα στον Θεό και να μην την έστειλε. Προσπαθεί να μου τα αλλάξει όλα αλλά δεν θα τα καταφέρει. Είναι γυμνάστρια και μαζί μου πήρε 15 κιλά! Γάμο θα έκανα ευχαρίστως για χάρη της Άννας. Όλες οι κοπελίτσες θέλουν να ντυθούν νυφούλες», είχε δηλώσει ο Δημήτρης Σταρόβας σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Το βράδυ της Τρίτης, το ζευγάρι πραγματοποίησε μια σπάνια κοινή έξοδο μετά από καιρό. Συγκεκριμένα, οι δυο τους έδωσαν το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Χτυποκάρδια στο θρανία«. Φανερά ευδιάθετοι και χαμογελαστοί πόζαραν στον φωτογραφικό φακό κατά την άφιξή τους στο θέατρο Ήβη.

Δες την φωτογραφία:

Φωτογραφία: Πέτρος Χόντος

READ more