Δημήτρης Σταρόβας: Συγκινεί για τον θάνατο της μητέρας του – «Μου κόστισε πολύ»

Για το πώς διαχειρίστηκε την πρόσφατη απώλεια της μητέρας του, αλλά και το πώς είναι ως πατέρας μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”.

«Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ την απώλεια της μητέρας μου γιατί είχαμε μια ιδιαίτερη σχέση. Η μητέρα μου ήταν μόνη της. Με μεγάλωσε μόνη της. Ο πατέρας μου χάθηκε όταν ήμουν δυο ετών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ήμασταν πολύ κοντά, όχι με την έννοια του μαμάκια. Ήταν μια γυναίκα που θαύμαζα σε όλη μου τη ζωή. Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε σε κάθε επίπεδο και μου κόστισε πολύ. Είχε όμως ένα πρόβλημα υγείας που δεν είχε επιστροφή. Μια απώλεια, είναι πάντα μια απώλεια αλλά το ότι αντιμετώπιζε αυτό το πρόβλημα σε κάνει να το παίρνεις λίγο πιο μαλακά» είπε ο Δημήτρης Σταρόβας και συνέχισε αναφερόμενος στην κόρη του, 

«Σαν πατέρας κάνω ότι μπορώ. Θα ήθελα να έχω και τον χρόνο και τη διάθεση… Είμαι μια ιδιάζουσα περίπτωση πατέρα γιατί η κόρη μου είναι στη Θεσσαλονίκη με τη μητέρα της. Σε καμία περίπτωση δεν έχω τη σχέση που θα ήθελα. Θα ήθελα να έχω πολύ περισσότερη επαφή και χρόνο αλλά θα το διορθώσω».

Read More

And More