Δημήτρης Σταρόβας: Τα τρυφερά λόγια της συντρόφου του με αφορμή τα γενέθλιά του

Με αφορμή τα γενέθλια του Δημήτρη Σταρόβα η σύντροφός του Άννα βγήκε σήμερα στην τηλεφωνική γραμμή της εκπομπής “Όλα Γκουντ”. 

Η Άννα μίλησε για τον Δημήτρη Σταρόβα με τον οποίο είναι ζευγάρι επτά χρόνια, με πολύ όμορφα και τρυφερά λόγια κάνοντάς τον να συγκινηθεί.

«Ο Δημήτρης σαν χαρακτήρας είναι σαν να έχω στο σπίτι τέσσερα παιδιά. Πάω στο σχολείο που έχω τους μαθητές μου, τα παιδιά μου και ξεκουράζομαι γιατί στο σπίτι έχω άλλο παιδί, πιο δύσκολο. Ένα παιδί με τα καλά του και τα κακά του. Είναι ανοιχτό βιβλίο, δεν έχει να κρύψει πράγματα.

Αυτό από τη μια το χαίρομαι και από την άλλη του λέω, “ρε παιδί μου κράτα και κάτι για σένα, μη βγάζεις τα εσώψυχά σου” αλλά δε θα ήθελα να είναι και το αντίθετο. Η ακαταστασία του είναι το πιο δύσκολο που θα ήθελα να αλλάξει… Έχει και ένα θέμα με τους χρόνους αλλά κάπως τα καταφέρνει τελευταία στιγμή και είναι συνεπής.

Τον έχω δει πάρα πολλές φορές στον δρόμο να δει έναν γέρο ή ένα παιδάκι και ακόμα και να μην έχει πάνω του λεφτά, θα βρει να δώσει, Και με μια ταινία μπορεί να συγκινηθεί. Είναι πολύ ευαίσθητος όσο κι αν δε φαίνεται… Ο Δημήτρης ζηλεύει σε κάτι άκυρες στιγμές. Εγώ γελάω, γιατί νομίζω ότι μπορεί να τα κάνει και για πλάκα…» είπε η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα.

Read More

And More