Δημήτρης Σχοινάς: Η τρυφερή εξομολόγηση για τους γονείς του, Καίτη Γαρμπή και Διονύση Σχοινά

 Ο 21χρονος Δημήτρης Σχοινάς κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο του τραγούδι από την Panik Records, κάνοντας το ντεμπούτο του στη δισκογραφία.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Πολυξένη Καραμίχα και τη Real Life, ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τους διάσημους γονείς του, Καίτη Γαρμπή και Διονύση Σχοινά.

«Μεγάλωσα μέσα στη μουσική. Από πολύ μικρή ηλικία, πήγαινα στο στούντιο του πατέρα μου, ήμουν συνέχεια δίπλα του και δεν τον άφηνα σε ησυχία! Μου απαντούσε σε όλα όσα τον ρωτούσα και σιγά – σιγά άρχισε να με μαγεύει η διαδικασία της δημιουργίας ενός τραγουδιού» ανέφερε.

Και πρόσθεσε ότι είναι υπερήφανος για τους γονείς του: «Και οι δύο γονείς μου είναι σπουδαίοι καλλιτέχνες και ο κόσμος τους λατρεύει! Σίγουρα θα υπάρχει σύγκριση, αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να προσπαθώ να δουλεύω σκληρά για να κάνω τη δική μου μουσική πρόταση. Ευγνωμονώ τον Θεό που έχω αυτούς τους γονείς, γιατί με βοηθούν να ξεκινήσω δυναμικά και προστατευμένος, βάζοντάς με –όπως χαρακτηριστικά λέει η μητέρα μου- στην οικογένεια της Panik Records, στην καλύτερη εταιρία, με τους καλύτερους του χώρου, με τον κ. Γιώργο Αρσενάκο, τον CEO της Panik, και όλη την ομάδα της εταιρίας. Χαίρομαι που στο πρώτο μου τραγούδι συνεργάστηκα με τον Θοδωρή Μάκρα, που έγραψε τους στίχους, τον σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκο, και τόσους άλλους σημαντικούς ανθρώπους που γνωρίζω σιγά – σιγά».

 

Τον Σεπτέμβριο του 2019 τραγούδησε με τους γονείς του στη σκηνή, για τα 30 χρόνια πορείας της μητέρας του. Ο Δημήτρης Σχοινάς εξομολογήθηκε: «Οι γονείς μου από τότε που ήμουν μικρός πάντα μου έλεγαν ένα πράγμα: να κάνω αυτό που θέλει η καρδιά μου, για να είμαι ευτυχισμένος! Επίσης, μου έλεγαν και μου λένε –και θα μου λένε πιστεύω- πως ό,τι κι αν αποφασίσω θα είναι στο πλευρό μου. Και αυτό κάνουν. Αυτό εμένα μου δίνει φτερά και με κάνει να πιστεύω στον εαυτό μου, να νιώθω ασφαλής κι ευτυχισμένος».

Read More

And More