Δημήτρης Τσακάλας: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θα συμμετέχει στο remake του “Καφέ της Χαράς”!

Ο Δημητρής Τσακάλας μας συστήθηκε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Το Καφέ της Χαράς», όπου ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία τον «Billy». Ο νεαρός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Με Αγάπη Χριστιάνα» και μίλησε στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου για…

… το πώς είχε προκύψει η συμμετοχή του στο «Καφέ της Χαράς»: «Αρχικά εγώ ήταν να δοκιμαστώ σε μια άλλη σειρά εκτός Αντ1, όμως κάτι στράβωσε και μου σύστησαν να πάω στον Χάρη Ρώμα και την Σοφία Χατζησοφιά όπου ψάχνουν ηθοποιό για τον συγκεκριμένο ρόλο. Να πω ότι στο δοκιμαστικό πήγα με 2 ώρες καθυστέρηση, αφού με πήρε ο ύπνος… Είχαμε 10 ώρες γύρισμα τη μέρα! Γυρνούσα βράδυ στο σπίτι προκειμένου να δω τους γονείς μου και τους φίλους και μετά είχα διάβασμα για την επόμενη μέρα».

… την αναγνωρισιμότητα που του προσέφερε η σειρά: «Μετά τα Χριστούγεννα εκείνη της χρονιάς κατάλαβα τι γινόταν, έμπαινα στο μετρό και όλα τα κεφάλια γυρνούσαν να με κοιτάξουν, ήταν λίγο αμήχανο για μένα».

… τον λόγο που δεν θα τον δούμε στο remake που ετοιμάζεται: «Δεν θα με δείτε στη σειρά, διότι είναι μια επιλογή των σεναριογράφων, προφανώς επειδή πλέον τα γεγονότα θα βασίζονται σε διαφορετικά πρόσωπα το σενάριο θα πάει άλλου… Δεν με ενόχλησε, αλλά θα ήθελα η αλήθεια είναι να συμμετέχω για ακόμη μια φορά».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More