Δημήτρης Τσούτσης: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του

Στη γειτονιά των αγγέλων ταξίδεψε ο ηθοποιός Δημήτρης Τσούτσης, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό μέσα από τον ρόλο του Νικηφόρου Κασιμάτη στη σειρά του MEGA «Δύο ξένοι». Η είδηση του θανάτου τους σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του, σε όσους τον γνώριζαν προσωπικά, τον αγαπούσαν και τον θαύμαζαν.

Πριν λίγη ώρα, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρέτησε τον συνάδελφό και καλό του φίλο μέσα από το Facebook, κάνοντας μια συγκινητική ανάρτηση. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό την selfie που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Δημήτρης Τσούτσης τέσσερις μέρες πριν πεθάνει και του είπε “αντίο” με τον δικό του τρόπο.

“Έφυγε ο αγαπημένος μας φίλος… ο σπουδαίος ηθοποιός, ζωγράφος και ποιητής της ζωής Δημήτρης Τσούτσης… Ένα από τα πιο ταλαντούχα, ευγενικά και σπάνια πλάσματα που γνώρισα στο θέατρο…. Καλό ταξίδι λατρεμένε μου…” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Μάλιστα, αποκάλυψε πότε και που θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού. “Την Πέμπτη στις 10 το πρωί τον αποχαιρετάμε από το κοιμητήριο του Βύρωνα”, πρόσθεσε.

Τα συλλυπητήρια μηνύματα που έλαβε ο Σπύρος Μπιμπίλας, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν δεκάδες.

Read More

And More