Δημήτρης Βλάχος: Η εντυπωσιακή φωτογραφία με την Βίκυ Καγιά από το GNTM 9 χρόνια πριν

Η Βίκυ Καγιά μπορεί τα τελευταία χρόνια να ασχολείται με την τηλεόραση, όμως έχει υπάρξει ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της χώρας μας. Η παρουσιάστρια του Shopping Star και κριτής του Greece’s Next Top Model έχει σημειώσει μια αξιοζήλευτη πορεία στο χώρο του μοντέλινγκ, αφού έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα εντός και εκτός συνόρων!

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Δημήτρης Βλάχος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα παρελθόν και συγκεκριμένα από τα γυρίσματα του Next Top Model 2, εννέα χρόνια πριν. Η Βίκυ Καγιά ποζάρει με μαγιό πάνω στο γοητευτικό μοντέλο και ηθοποιό με το αποτέλεσμα να είναι απλά εντυπωσιακό. Για ακόμα μια φορά, η ξανθιά παρουσιάστρια μαγνητίζει τα βλέμματα όλων τόσο με τις άψογες αναλογίες της όσο και με την έκφρασή της.

“Με την @vickykaya_ στο @gntmgr το 2010… Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε μέσα σε 2-3 clicks από τον φωτογράφο @gmalek… Όταν συνεργάζεσαι με επαγγελματίες …το αποτέλεσμα βγαίνει άρτιο”, σχολίασε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Βλάχος στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δες τη φωτογραφία:

Η Βίκυ Καγιά ποζάρει στο πλευρό του Δημήτρη Βλάχου και είναι εκθαμβωτική.

Read More

And More