Δημήτρης Βλάχος: Η συγκλονιστική του εμπειρία με τον τυφώνα Ίρμα στο Μαϊάμι [pic]

Ο τυφώνας Ίρμα σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του, τις τελευταίες μέρες, αφήνοντας πίσω της 30 νεκρούς σε Καραϊβική και ΗΠΑ. Ο Donald Trump ήδη κήρυξε την πολιτεία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ανακοίνωσε ότι πρόκειται να την επισκεφτεί άμεσα. Η Florinda, συγκεκριμένα, ήδη μετράει τρεις νεκρούς από τον κυκλώνα, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα, αυτές τις δύσκολες μέρες, στις ΗΠΑ βρισκόταν και ο Δημήτρης Βλάχος για διακοπές. Ο γνωστός παρουσιαστής και γυμναστής περιέγραψε, με αναλυτικό τρόπο, μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, την περιπέτεια και την ταλαιπωρία που βίωσε στο Μαϊάμι, εξαιτίας του τυφώνα Ίρμα. Ο Δημήτρης έγραψε, μεταξύ άλλων:
“Είχα να κάνω διακοπές από τον Ιούνιο του 2015… λόγω δουλειάς… λόγω διάθεσης… λόγω συνθηκών… δεν το είχα κυνηγήσει… Οπότε είπα 20-25 μέρες να τις περάσω Αμερική… Οι διακοπές στο Μαϊάμι αυτή τη φορά εξελίχθηκαν σε μια μεγάλη περιπέτεια λόγω του τυφώνα ΙΡΜΑ… Ειδικά εδώ κ 2-3 μέρες. Κλείσιμο αεροδρομίων. Ακυρώσεις πτήσεων. Έλλειψη καυσίμων. Εκκενώσεις περιοχών. Άδεια σούπερ μάρκετ. Άδεια η πόλη . Δεν έχω ξανανιώσει έτσι. Δηλαδή να μην ξέρω πως θα κινηθώ και τι θα κάνω από ώρα σε ώρα. Τα δεδομένα άλλαζαν συνέχεια. Να φύγω με αεροπλάνο από άλλη πόλη; Να πάρω τραίνο; Να φύγω οδικώς μέχρι την ΝΥ; Να μείνω τελικά σε καταφύγιο και να περιμένω να περάσει όλο αυτό; Νιώθεις πως “κάποιος” σε κυνηγάει και ότι κάποια στιγμή δε γλιτώνεις… θα σε πιάσει…”

Διάβασε όλη την ανάρτησή του:

Read More

And More